Ben önceleri dedicated kiralamayı düşünüyordum.Sunucuları türkiye'de bulunanlara baktımda bağlantı dahil olmadan sırf sunucu donanımı için en ucuzu 160 $ istiyorlar.Hizmet almayı bırakmak istersen sunucu onlarda kalıyor.Onun yerine bir sunucu satın alsam 12 taksit ile bir de co location aldık mı aynı paraya geliyor.Her neyse araştırmaya başladım sunucu fiyatlarını ... Snc diye bir marka var türk markası sanırım.Onun sitesinde http://www.snc.com.tr/sihirbaz/snchesap.asp
şunun gibi bir yapılandırma sihirbazı gördüm ve hoşuma gitti.Fakat amd tabanlı sistem falan oluşturamıyordun..
Ben co location hizmeti alacam ve tek gereken server bilgisayar..Hazır almak istemiyorum.Burdakine benzer bir şekilde toplama server oluşturabileceğim bir yer varmı ?
Şimdiden teşekkürler..
şunun gibi bir yapılandırma sihirbazı gördüm ve hoşuma gitti.Fakat amd tabanlı sistem falan oluşturamıyordun..
Ben co location hizmeti alacam ve tek gereken server bilgisayar..Hazır almak istemiyorum.Burdakine benzer bir şekilde toplama server oluşturabileceğim bir yer varmı ?
Şimdiden teşekkürler..