İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist bannerina reklam aylik 30 milyon

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar sitelerin tekil hitlerine bakmayin sakin 40-50 olmasi onemsiz,onemli olan gosterdigi banner sayisi ki bu reklaminizin sadece gunde 7 bin ile 10 bin defa diger sitelerde olacagi anlamina gelir

M

Merhaba

Misafir
Bu da demek oluyorki 10 bin glsterimde tiklanma sayisi tabi toplist bannerlarindan geldigini varsayarsak btün ziyaretcilerinin 40-50 tiklama.Bence cooook cok az ki dogrusu 10 bin gösterim 10-15 tiklamadir,e 10-15 defa baglan.baglanti kes iyinet dahil bütün toplist bannerlari yiyo bunu.:) denendi test edildi simdi karsi cikmayin :D ben en son bir sitede denedim,günde normalde 3-5 hiti olan bir siteyi 10 dakikada 50 yaptim ehehe

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslinda oyle degil benim toplist sadece ana sayfadaki tekili sayiyor,oyle ayarlandi ic sayfalardakileri saymiyor saysa 300-400 eder tekil

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrica sizin banner guzel ise dikkat cekerse merak uyandirirsa tiklanir tamamen size kalmis bu

S

sevdik

Misafir
bir yazı

selam arkadaşım merak ettiğim şu 7bin-10bin gösterimden bahsediyorsun sonra da 40-50tekil yada 300-400 tekil diyorsun Yanlış anlama ama banner gösterimi günde 1000 tekilden olan bir siteye eklersen faydan olmazki Günde 5 kişi gelir banner nasıl olursa olsun 40-50 tekilden hepsi gelsede yine az çünkü sonuçta para veriliyor 2-3toplistte uye olsan o hiti alırsın hemde bedavaya bir düşün ?? Ama yinede senin bilecegin iş tabi arkadaşım hevesini kırmak istemem ama boşuna reklam almayı bekleme bence... kendine iyi bak

A

atakan_s

Misafir
Türkiye'de zaten reklam satabilen kaç tane site var ki?
Ayrıca belirtmek istiyorum ki, hepimiz site yapıyoruz ve hangimiz toplist butonlarını sitenin en güzel, en görünen köşesine koyuyor???

Bence reklam satmak yerine 88*31'lik butonlarını hostbul'un ortaklık sisteminde kullanabilirsin, ya da başka bir firmanın ortaklık sistemi olabilir aklıma başka gelmedi. Tabi onlara önceden mutlaka danış ki sonradan paramı yollamadılar şeklinde bir sorun yaşama.

Z

zeynelkoc

Misafir
sanırım akreplist in 3000 i bizim sitenin

kaldıracam kodu test için üye olmuştum onu değiştir istersen

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.