İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist geri gelsin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Merhaba ; dün toplist için bikaç konu açılmıştı açılan konular görüyorum ki kilitleniyor..
Ancak forum bu haliylen çok kullanışsız.Evet moderatörler oraya bakmaz ama foruma gelen yeni ziyaretçiler son 10 konu bölümüne bakar.Şimdiye kadar "Yeni Mesajlar" butonunun farkında bile değildim.

Bu haliyle kalırsa forum yeni konuları takan olmaz...Koca bir forumu yeni bişey geliştirdik diye harcamayın lütfen..

T

themaniac

Misafir
hocam kimseye soyleme ama bak ben sana ne gostercem. buraya tiklarsan toplist'i gorebilirsin. Calvin bunu kimseye soylemeyin dedi ona gore

TIKLA

BAK BU ARAMIZDA BIR SIR ;)

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
konuyu tam okumadan yorum yazma lütfen ; ben onu gördüm ama Türklerin genel özelliği gören kör olmak foruma giren kaç kişi görcek onu ? 100 kişiden 20 zor ...

T

themaniac

Misafir
sen biliyorsan millet de biliodur. yeni gelenler de yeni yapilacak sistemi beklerler. kasma bosuna. cunku bu konu da kilitlencek

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Arkadaşlar. Defalarca açıklaması yapıldı sizlere. Artık LÜTFEN rica ediyorum aynı konulardan açıp durmayın. Daha faydalı işlere odaklanın. YENİ MESAJLAR kısmından takip edebilirsiniz. Bundan sonra bu tarz konular açan arkadaşları, üzülerek, belirli bir süre uzaklaştırmak durumunda kalacağız.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ben belki 15 senedir forumlardayım.
Vbulletinden farklı smf mybb phpbb ve başka hatırlamadığım bir çok forumda yeni mesajlara tıkladım.Hiç bir zaman toplist kullanma ihtiyacı duymadım.
Yeni mesajlara tıklamadan,forumda ne olmuş ne bitmiş haberiniz olmadan çıkıp gidiyorsunuz öyle mi ?
Sizin adınıza,diğer üyeler adına ve en önemlisi iyinet adına büyük eksiklik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.