İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist nerede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
ARKADAŞLAR daha kaç kez yazmam gerekiyor. Lütfen biraz yazılan mesajları okuyun artık.

Konuları takip edemeyen arkadaşlar için tekrar hatırlatmak istiyorum.

Forumda son mesajları görmek isteyen arkadaşlar, aşağıda resimde gösterdiğim yere tıklayarak görebilirler.

49204336542001154410.jpg

Verdiğim yerden, sadece son 10 konuyu değil, siteye giriş yaptığınız andan itibaren yazılmış tüm mesajları, yazılma sırasına göre ( Yeniden eskiye doğru ) görebilirsiniz..

Evan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ARKADAŞLAR daha kaç kez yazmam gerekiyor. Lütfen biraz yazılan mesajları okuyun artık.

Konuları takip edemeyen arkadaşlar için tekrar hatırlatmak istiyorum.

Verdiğim yerden, sadece son 10 konuyu değil, siteye giriş yaptığınız andan itibaren yazılmış tüm mesajları, yazılma sırasına göre ( Yeniden eskiye doğru ) görebilirsiniz..

E zaten mecburiyetten oradan takip ediyoruz.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Böylesi çok daha iyi oldu. Toplist'i 1 kez olsun kullanmadım. Tüm forumlarda olduğu gibi Yeni Mesajlara tıklıyorum.

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Toplist sisteminin geri gelme konumu pasif durumdadır.

Newbar kısmında, 4. seçenek olan Yeni Mesajlar linkinden, en güncel haliyle yayınlanmış konu ve mesajlara ulaşabilirsiniz.

Onun yerine o haftanın en çok mesaj alan ve en çok görütülenen konularını ekleyeceğiz.

Belirtildiği üzere bu sistem üzerinde çalışmalarımız mevcut.

Olumlu/olumsuz görüşler için tüm kullanıcılarımıza teşekkürler.

Konu yoruma kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.