İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist,Site tanıtım,web dizini v.s kullanılabilecek çok güzel domain + hostu ile

Reus6

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Adı : internetvitrini.com
Bitiş Tarihi : ( 21 - Ağustos - 2010 )
Registar Firması : Atkhosting.com
Başlangıç fiyat: 10 tl
Minumum artış: 2 tl
Hemen Al: 50 tl
Açık Artırım Bitiş Zamanı : 10 temmuz 2010 - fiyata göre bitirip satılabilir iyi teklif gelirse

Notlar : Domainin ismi çok güzel.Toplist,site tanıtım,link arşivi,dmoz vs gibi web dizini,kaliteli sitelerin toplandığı bir site yada daha benim aklıma gelmeyen sizin gelebilecek birsürü proje yapılabilir.Etrafta toplist200 toplist500 vs gibi saçma saçma isimlerde site doluyken internetvitrini bu işin ciddiyetini ortaya koyuyor o yüzden site bir anda bütün toplistlerin önüne geçme potansiyelinde , eğer gerçekten ilgilenilir ve özellikle kaliteli siteler eklenirse.

Ama internetvitrini.com dan herşey çıkabilir.Benim uğraşacak vaktim olmadığı için bu domaine site kuramadım.yaklaşık 1,5 ay sonra domain ve host bitiyor.Siteyi hostuyla birlikte veriyorum 1,5 ay kaldı zaten en azından fikirler ve sctripler deneyebilirsiniz o zamanda.Sonra süresini uzatıp ciddi işlere kalkışabilirsiniz.Yada direk sitenizi kurar hostunuzu devam ettirirsiniz size kalmış.Güven konusunda sıkıntınız olmasın hertürlü bilgi ayrıntı size msnden vereceğim.

Ayrıntıları msn adresimden konuşabiliriz.Ama teklifinizi buraya yazınki bir fiyat belirlensin.

Bu arada 1,5 ay beklerim düşer alırım diyenler beklemesin çünkü satılmama durumuna göre domaini uzatıp site kuracağım.

http://internetvitrini.com

MSN: [B][COLOR="Blue"][email protected][/COLOR][/B]

mert47

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 TL'de benden =12 TL

Msn adresinizi ekledim,oradan da görüşelim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.