Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallaha bilgilendirdiğin için çok saol. bende onu arıyordum nerden hile yaptıpını. bakıyorum listede 1. sırada ama sitesinde birkaç texlink vermiş o kadar. webservis referleri filan inceliyom 1 giriş var o isimden. bende bakıyom 1. 0 lıyorum onu sonuncu oluyo, 2-3 kere sıfırladım, ve hileyi en sonunda sen açıkladın, hemen sildim listeden. ilgin için çok saol. böylelerini DÜDÜKLEMEK lazım valla...
SAYGILAR...
bende yağıcağımı yapıyom şimdi ona. önce benden bi ban yedi. şimdide 5-6 toplistden onun bilgileri değiştirdim. heryere şifreyi vurun die girmiş ben biraz değiştim. kendi sitemin adını yazdım İNADINA. daha istiyen varsa girsin kendiside değiştirsin
merhaba o site benim:] kodu bir arkadaş verdi koy yardımı olur felan diye dedim koyayım koydum sonra anlamını v.s sordum dedi siteden resim ariyor v.s
dedi isteyen sitesinden silsin kusurada bakmayın neyse.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5