İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist ve Link Sitelerine Çağrı

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm toplist ve link sitesi sahiplerini , kullandıkları bannerları boyut olarak küçültmeye ya da küçük banner seçeneği sunmaya davet ediyorum.
85*30 civarındaki bannerlar gerçekten siteleri zorluyor , görüntü kirliliğine yol açıyor , tasarımalara entegre edilemiyor ve eğer bir site 10 tane topliste üye ise durum iyice içinden çıkılmaz hale geliyor.
benim önerim 80*15 boyutunda bir bannerin seçenekler arasında bulundurulmasıdır.

iyi çalışmalar.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
katılıyorum dostum sana bide hepsi farklı renklerde :(

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar bence bu zevk meselesi
nie derseniz herkes farklı zevke sahip
işte o yüzden herkes kendine göre bir
toplist resmi yapıyor...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
grafik anlamında değil söylemek istediğim , boyut anlamında. artık bu boyutların küçülmesi gerek diye düşünüyorum. çoğu yabacı sitenin küçük boyutlarda bannerları var ve çok da kaliteli gözüküyorlar.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede küçülmeli. Yani öyle bi noktaya gelmiştimki bir zamanlar eski sitemin yarısı bu bannerlarla doluydu.

C

constantine

Misafir
Hem kendi sistemleride zorlanıyor. O 88x31 in gösterimi çok kasıyor ve 2000 üyeden sonra dedicated makine şart oluyor. En iyisi Vaynet gibi link sistemi kullanmak. Sonuçta link code ilede hit sayılabilir.

O

OLTA

Misafir
+1
birde toplist kodaları için statdart html kodları kullanın ?ref=&&id gibi şeyler w3.org'u bozuyor

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
php de script oldugu icin güvenlik acgı acıgı oluyor

A

aSKa

Misafir
arkadaşlar inanın sitemi acarken gendi iceriğimi diil toplist bannerlerin yuklenmesini bekliyorum ve sinir oluyorum hit göndermeseler alayını sdiler atarımda kıyamıyom işde hepsi yolluyo 3 5 bişiler :D

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baba biz olmasınlar demiyoruz
onlar olmasa belli hitimiz yarıya düşecek ama
biraz küçülsün diyoruz

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
88x31 uluslararası banner formatından. Kalkıp başka bir boyutta banner hazırlatmak daha çok probleme neden olur. Olması gereken aynı ölçülerde daha düşük kb. ile banner oluşturmak galiba...
Bu arada link değişim daha iyi olur tabii... :) Yakında birkaç tane açarız umarım :)

A

aSKa

Misafir
adamlar sanırım kıllıkolsun diye kucultmuyolar banner boyutlarını :D ne dersiniz

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu page rank olcum sıtesı vardı alman onun banner gıbı bişi olamlı bence ufak goze hoş :D

S

SaveTargetUs

Misafir
Arkadaşlar üye olduğunuz toplistleri ayrı ayrı deneyin. geç açılanları silin. zirve100.com'un scriptinde baya java script var. ilk10.com'da bu şekilde. Daha böyle birkaç tane daha var. 5 saniye kafadan bekletiyor. O zaman onlara eklemeyin. Hit yollamayan bir sürü toplist var. Onlarada eklemeyin. Seçici olun biraz. 30 tane topliste eklersen yavaşlatır zaten siteyi. Yada ana sayfanızda iframe içinde gösterin. iframe kullanırsanız sitenizin açılmasını yavaşlatmaz. siteniz gelir sonra iframe ayrı olarak yüklenir. Ya birsürü seçenek var. Benim sitemde 20 tanede vardı önceden gayet normal açılıyordu.

Banner küçültün diyorsunuz. Bence bannerin küçük veya büyük olmasıyla alakası yok. Banner boyutuyla alakalı. Küçük banner kullanır. Hareketli yapar yine yavaş açılır. Hiç birşey değişmez yani. Benimde toplistim var aynı anda geliyor banner hiç durmuyor.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben baya bi temizlik yaptım toplistlerde.

Bu arada Bizimde katkımız olsun küçük bir banner hazırlıyacağım www.bulcam.com için fakat küçük bannerın tıklama oranı düşer. tıklama oranı düşüncede sitede listede üst sıralarda yer alamazsınız.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet yeni bannerlar hazır
Boyutlar: 80x20
2 tane yeni küçük banner eklendi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5