İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

toplist

K

kaya_usa

Misafir
Usaturk.net sitesi de suanda saygin Amerikali ve Turk ziyaretcilere yon gosterecek guzel bir toplist hazirliyor.

Karsilikli capraz uye olsunlar ne dersiniz?

Tum webmasterlar aklinizda bulunsun.

K

kaya_usa

Misafir
VEEE....

Ben foruma takılırkene TOP LİST çoktan bitmiş ve hayata geçmiş!!!

Haydi bakalım webmaster'lar !

Kaliteli Türk ve Amerikan ziyaretçiler tarafından ziyaret edilmek istiyorsanız hemen üye oluyorsunuz:

:idea: http://www.usaturk.net/tlist/add.php :idea:

:wink:

S

sitemerkezi.net

Misafir
Bu site toplist ozelliginden biraz uzak gibime geldi, siteye girenlerin topliste uye siteleri gormesi icin ektra bir gayret sarfetmeleri gerekiyor..

Eger site webmasteri sitesini toplistime kayit etmeyi isterse karsilikli exchange uyelik olabilir tabiki.

S

sitemerkezi.net

Misafir
bu kadar webmaster arasından hiç yorum gelmemesi çok ilginç...

K

kaya_usa

Misafir
Fazla ekstra da degil abartmayin simdi :D

Sitenin sag ust bolumunde gayet gorunur bir sekilde:

"USATURK SECME SITELER" yer aliyor. Evet bu site sadece toplist sitesi degildir orasi suphe goturmez : ) Sadece "Kendi kullanicisina" kaliteli site linkleri gostermek istiyor. Ve bu da bir cok webmaster arkadasimizi ilgilendirir. Ornegin Efes77 adli arkadasimizin Turkiyenin yerel bolgeleriyle ilgili siteleri mutlaka site tabaninin ilgisini cekecektir.

Diger folderda da belirttigim gibi site yonetimi sizin toplistinizi de degerlendirip uye olacaktir umuyorum.

-----------------

Bunun yanisira konusabilecegimiz bazi konular ortaya koymaliyiz ki diger webmaster arkadaslarin ilgisini ceksin.

Saygilarimla

E

elitlistcom

Misafir
Merhaba Arkadaslar ben elitlist.com domainini satın aldım ve toplisat kuracak webmasterlara ihtiyacım war hostum asp mdısında herseyi destekliyor ornek olarak weblistem.com sitesi gibi bir toplist kurabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
www.elitlist.com

L

levocan

Misafir
Dostum toplistine uye oldum.
Ancak uye sayın cok dusuk...
Bunu Arttırmak için calısmalısın bence...

BAsarılar...

S

sitemerkezi.net

Misafir
toplistin acilis tarihi daha ock yeni 1 ay bile olmadi, vede gun gectikce daha cok kisi tarafindan taninan bir site olma yolunda ilerliyor, yakin bir sure sonra eminim uye sayisi yeterli boyuta ulasicaktir.

Tesekkurler..

L

levocan

Misafir
toplistinizi tanıtmal için neler yapıyorsunuz mesela???
uyeler olarak 10 uye gorunuyor ama listede 6 kişi var ...
ve gorsel acıdan tasarımı biraz daha geliştirirseniz ii olur kanaatindeyim...

S

sitemerkezi.net

Misafir
10 üye gözüküyor ve listede 7 site tanıtımı var, bunun nedeni gereksiz insanlardan kurtulmaktır, şöyleki bazı webmasterlar sitelerini siteye ekledikleri halde toplist için gerekli kodu sayfalarına eklemiyorlar, sitelerinin reklamlarını geçici olarak orada göstermek istiyorlar, bu nedenle sayfasında aktif olarak kod bulunan ve günlük olarak en az 1 ziyaretçi sayısı olan siteler toplistte yer alıyorlar.

Site için şuan reklamdan daha çok eksikleri tamamlama aşamasındayım, gördüğüm eksikleri/hataları düzeltme ve geliştirme planları yaptıktan sonra tanıtım için bir kaç büyük site ile anlaşmayı düşünüyorum.

L

levocan

Misafir
toplistin bannerı bir kac gundur gorunmuyor ve o (x) isareti sitenin gorunumunu bozuyor.

Sorun mu var ??

S

sitemerkezi.net

Misafir
hosting aldigim sirkette problemler yasadim, isin kotusu toplist dosyalarimda silindi, suan toplarlanma asamasindayim bir kac guen kadar toplist tekrar aktif olacak.

K

kaya_usa

Misafir
sitemerkezi.net gecmis olsun.. Hosting firmasi secerken cok dikkat etmek gerekiyor. Ozellikle database kullaniyorsa bir site 2 kere dusunmekte fayda var..

S

sitemerkezi.net

Misafir
ilgilenelere;

toplistim tekrar aktif oldu, tabii eski durumuna gore biraz eksikleri var cunku mevcut sayfalari ben degistirmistim/uzerlerinde cok oynamistim ama suan ilk hali elimde ve yavas yavas yine gelistirecegim.

sitesini eklemek isteyenler icin;
www.sitemerkezi.net

tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5