İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

toplistlerin uckagitciligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam

toplistin birine uyeydim gunluk pop dan 5000 ziyaretci gonderiyodum sitenin sahibi kendi ikinci sitesini de oraya uye yapmis rakabete dayanamayip uyeyilimi sildi cunku kendi sitesinden daha cok benim siteme tiklaniyordu email attim cevap bile vermedi kendisi ayni zamanda bu foruma uyedir umarim bu basligi okuycaktir kendisine tek bir lafim var,

(bi insanin arkasindanda kufur etsen aynidir yuzunede kufur etsen aynidir degisen hic birsey yok)

saygilar

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ya ne diye küfür ediyorsun.. öyle yaptıysa 5000 hit yollamazsın adama. site adamın sitesi.. kaldı ki 5000 hit gelen siteyi niye atsın adam senin dediğin sebepten...
5000 hite ne para kazanılır!.. sen hala toplistlerle uğraşıyorsun!

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
ya ne diye küfür ediyorsun.. öyle yaptıysa 5000 hit yollamazsın adama. site adamın sitesi.. kaldı ki 5000 hit gelen siteyi niye atsın adam senin dediğin sebepten...
5000 hite ne para kazanılır!.. sen hala toplistlerle uğraşıyorsun!

cunku 5000 hit karsiligi bende 6 7 bin hit aliyordum benim hitim dusuk oldugu zaman sitem kapali oldugu zaman bu hitleri kendi sitesi aliyordu, rekabet boyle yapilmazki erkek gibi yapsin oyle uye silmeyle is yapilmaz.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
tamam da 1000 hit sana ne kazandırıyor?
5k yollayıp 6k hit alacağına 1000 hit alma ama 5bin hite çok para kazan!
demek istediğimi anlatabildim mi?

D

dnturkey

Misafir
madem buraya yazdın bunları hangi site olduğunu da açıklaman lazım bence...

yoksa yazmanında bi anlamı yok..

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kendi siteni ve toplisti belirtirsen karşi tarafa söz hakki tanımış olursun silme nedenını bıde ondan duyaLım ne dersin?

xaereo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
efet Bncede suÇLama tek tarafLı olmamaLi Hangi site yazarsan onlrda sebep mutlaka yazacaktır

S

Sporty

Misafir
Türkiyede 5-6k günde tekil yollayan toplist varsa absürttur kesin. senin sitende absürttur :) absürt en büyük listeler hangisi? kurtadam bide iyki (bildiğim) kurtadam buralara takılmayacağına göre iyki nin sahibine küfürü bastın büyük ihtimalle :D

Hem yazdım hem oynadım doğrumu acaba dostum? :D

D

dnturkey

Misafir
Sporty' Alıntı:
Türkiyede 5-6k günde tekil yollayan toplist varsa absürttur kesin. senin sitende absürttur :) absürt en büyük listeler hangisi? kurtadam bide iyki (bildiğim) kurtadam buralara takılmayacağına göre iyki nin sahibine küfürü bastın büyük ihtimalle :D

Hem yazdım hem oynadım doğrumu acaba dostum? :D

ben sana daha bir çok site söyleyebilirim hiti sağlayabilecek...

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tarz şeyler yaşıyorsanız niye üye olursunuz toplistlere?

1. Sitem yeni herkes tanısın diye.
2. Arkadasım ekledi bende ekledim.
3. Daha fazla hit alıp cıkar saglamak için.
4. ben ona popup actım o bana açtı.

Arkadaslar nelerle ugrasıyorsunuz. Ugraşıcak hiç birşey kalmadıda mı bunlara vakit ayırıyorsunuz anlam verebilmiş değilim açıkcası.

Bu tarz davranışların bana birtek amacı var gibi geliyor. Reklamdan başka birsey değil!..

Bilinçaltı Reklam Türkiye'de ve Dünyada Yasak.

1. Arkadasın 5000 hiti varmış (sitenin adresi ne? merak uyandırma)
2. Oda bana 6000-7000 yolluyor(hangi toplist? bu google bile okadar yollamıyor)
3.Popup acıyorsun 5000 sen gönderiyorsun. 7000 o gönderiyor giriş popup acıyorsan bir çelişki var.
4. O sana 7000 gönderiyorsa 2000 üstüne yatmışsın helali hoş olsun zaten adamın yolladıgını sen yolluyorsun anlamına gelir benim anladıgım kadarıyla..

Yazacak var ama susuyorum bunları yazmam bile yersiz ama işte aması var.

D

dnturkey

Misafir
Sporty' Alıntı:
Sadece Tahmin :) ya tutarsa...

------------

dnturkey ; benim bişey alasım yok vallaha karıştırdın sanırım :D

pardon ya aklımız hep satmak almak karıştı :) editledim o kadar hit gönderebilecek absürt siteler var demek istemiştim :) sadece onlar değil yani..

D

dnturkey

Misafir
bak şimdi bu arkadşaın konusu hakkında bi şey diyemem ama şöyle özetliyeyim.

benim şimdi aaa.com/index.htm in 5000 bin tekil hiti var ben burdan bbb.com toplistine index.htm den 2000 hit gönderirim. ordaki toplistte adresimi aaa.com/index2.htm yaparım ve bi kaç bin hit kazanırım. aaa.com/index2.htm den de ccc.com toplistine 1000 hit gönderirim. bu toplistte de adresimi aaa.com/index3.htm yaparım ve buna da bi kaç bin hit alırım.

yani index.htm index2.htm ve index3.htm in toplam hiti 10.000 e yakın olur.
hepsine de iyinet webservis gibi sayaç kodları eklerim. bunlarda da üst sıralarda olduğum için iyi hit alırım bu sitelerden ee bu sitelerden aldığım hitlerde yukarda anlattığım gibi toplistlere dağılır ve hit artar... bunun gibi 5 6 toplist e üyelik olsa alsana bi sürü hit yapar :)

tabi şu da var bu hit kaliteli olur mu hayır :)

symbiantech' Alıntı:

Arkadaslar nelerle ugrasıyorsunuz. Ugraşıcak hiç birşey kalmadıda mı bunlara vakit ayırıyorsunuz anlam verebilmiş değilim açıkcası.

Bu tarz davranışların bana birtek amacı var gibi geliyor. Reklamdan başka birsey değil!..

3.Popup acıyorsun 5000 sen gönderiyorsun. 7000 o gönderiyor giriş popup acıyorsan bir çelişki var.
4. O sana 7000 gönderiyorsa 2000 üstüne yatmışsın helali hoş olsun zaten adamın yolladıgını sen yolluyorsun anlamına gelir benim anladıgım kadarıyla..

S

Sporty

Misafir
dnturkey' Alıntı:
bak şimdi bu arkadşaın konusu hakkında bi şey diyemem ama şöyle özetliyeyim.

benim şimdi aaa.com/index.htm in 5000 bin tekil hiti var ben burdan bbb.com toplistine index.htm den 2000 hit gönderirim. ordaki toplistte adresimi aaa.com/index2.htm yaparım ve bi kaç bin hit kazanırım. aaa.com/index2.htm den de ccc.com toplistine 1000 hit gönderirim. bu toplistte de adresimi aaa.com/index3.htm yaparım ve buna da bi kaç bin hit alırım.

yani index.htm index2.htm ve index3.htm in toplam hiti 10.000 e yakın olur.
hepsine de iyinet webservis gibi sayaç kodları eklerim. bunlarda da üst sıralarda olduğum için iyi hit alırım bu sitelerden ee bu sitelerden aldığım hitlerde yukarda anlattığım gibi toplistlere dağılır ve hit artar... bunun gibi 5 6 toplist e üyelik olsa alsana bi sürü hit yapar :)

tabi şu da var bu hit kaliteli olur mu hayır :)

Çok güzel fikir gerçekten tebrik ediyorum seni :)
Hit kaliteli olsada olmasada gene günde 5-10$ kazandırabilir. iyi bir adsense ve play65 atraksiyonuyla :D

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
symbiantech' Alıntı:

sitenin adresini verip tartisma yaratmak istemiyorum o kisi kendini biliyor tek taraflida yargilamiyorum e mail attim cevap versin ustelik sitemde absürt icerigi yoktur. ayrica pop up acip hit gonderdigin toplistlerin var oldugundan haberi olmiyan arkadaslar var ornek adres verebilirim www.zirve100.net
saygilar

D

dnturkey

Misafir
Sporty' Alıntı:
Çok güzel fikir gerçekten tebrik ediyorum seni :)
Hit kaliteli olsada olmasada gene günde 5-10$ kazandırabilir. iyi bir adsense ve play65 atraksiyonuyla :D

5 10$ ile yetinmemek lazım :)

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
timsah' Alıntı:
ayrica pop up acip hit gonderdigin toplistlerin var oldugundan haberi olmiyan arkadaslar var ornek adres verebilirim www.zirve100.net
saygilar

bence sen okudugunu anlamıyorsun. yazılanları tekrar okuyup ne gibi bir cümle kuruldugunu anlarsan daha ii olur. Okuyorsun ama kendini çok kaptırmışsın konuya gez dolaş biraz

S

Sporty

Misafir
timsah' Alıntı:
sitenin adresini verip tartisma yaratmak istemiyorum o kisi kendini biliyor tek taraflida yargilamiyorum e mail attim cevap versin ustelik sitemde absürt icerigi yoktur. ayrica pop up acip hit gonderdigin toplistlerin var oldugundan haberi olmiyan arkadaslar var ornek adres verebilirim www.zirve100.net
saygilar

Arkadaşım zirve100.net ve ya başka bi toplist kesinlikle günde 5000 tekil gönderemez. Aksini idda eden hayal dünyasında yaşıyodur. o tür normal siteler günde maximim 250 tekil yollayabilirler. (tabi senin sitene direk popup açarsa o ayrı, listede 1. sırada olursan en fazla 250) o listeler günlük sıfırlanmıyor haftada 1 kere yada 2 haftada 1 kere sıfırlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5