İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

toplistlerin uckagitciligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

dnturkey

Misafir
Sporty' Alıntı:
Arkadaşım zirve100.net ve ya başka bi toplist kesinlikle günde 5000 tekil gönderemez. Aksini idda eden hayal dünyasında yaşıyodur. o tür normal siteler günde maximim 250 tekil yollayabilirler. (tabi senin sitene direk popup açarsa o ayrı, listede 1. sırada olursan en fazla 250) o listeler günlük sıfırlanmıyor haftada 1 kere yada 2 haftada 1 kere sıfırlanıyor.

yok yaw zirvelist.net bak irdex.com a bak bunlarda birinci olursan sana günde en az 3000 4000 hit garantisi benden :)

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dnturkey' Alıntı:
yok yaw zirvelist.net bak irdex.com a bak bunlarda birinci olursan sana günde en az 3000 4000 hit garantisi benden :)

zirvelist.net'te sponsor olarakmı en üste cıkacas site sponsora yönlenmiş :D

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
symbiantech' Alıntı:
bence sen okudugunu anlamıyorsun. yazılanları tekrar okuyup ne gibi bir cümle kuruldugunu anlarsan daha ii olur. Okuyorsun ama kendini çok kaptırmışsın konuya gez dolaş biraz

arkadasim konuyu anlamadin diye laf olsun diye konusma ben diyomki adam beni sildiyse bir neden soylesin e mail attim cevap versin...
Ben diyorum canakkalede savas oluyor sen diyosun kursunlar doluyo

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam yapmak serbest mi bizde yapalım

myliste.com

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sporty' Alıntı:
Arkadaşım zirve100.net ve ya başka bi toplist kesinlikle günde 5000 tekil gönderemez. Aksini idda eden hayal dünyasında yaşıyodur. o tür normal siteler günde maximim 250 tekil yollayabilirler. (tabi senin sitene direk popup açarsa o ayrı, listede 1. sırada olursan en fazla 250) o listeler günlük sıfırlanmıyor haftada 1 kere yada 2 haftada 1 kere sıfırlanıyor.

kardeş ya boş konuşuyorsun yada bu işten anlamıyorsun zirve100.netten günde en az 1000 hit aliyorum sense en fazla 250 diorsun :D

S

Sporty

Misafir
Romantlk' Alıntı:
kardeş ya boş konuşuyorsun yada bu işten anlamıyorsun zirve100.netten günde en az 1000 hit aliyorum sense en fazla 250 diorsun :D

Bırak bu reklam işlerini dostum :D zirve100.net e lafım yok ama adamların günlük tekili belli çıkışlar belli , 1, sıradaki kendi sitelerine bir haftada toplam çıkış 2-3 bin nasıl oluyoda sen günde 1000 alıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.