Toplu email yollama programları (Her Webmasteri İhtiyacı)

0
Onaylı Üye
Üye
Toplu email yollama programları (Her Webmasteri İhtiyacı)

Arkadaşlar hepinizin yarına olabileceğini düşündüğüm toplu mail programlarından bir kaçtane free toplu email yollama programı var onları sizinle paylaşıyorum. Bilgisayarınızda bulunulması gereken bir kaç program. Umarım memnun kalırsınız.

Download: http://hotfile.com/dl/134569525/2d25c52/Toplu_Mail_Gnderme_Programlar.rar.html

0
Onaylı Üye
Üye
bide toplu mail listeleri olsa süper olacak onları bulamıom..

0
Onaylı Üye
Üye
hocam toplu mail listeside paylaşırdım fakat forum kurallarına göre yasak.

0
Onaylı Üye
Üye
@paylasim.turkiye bende yaklaşık bi' 8 milyon tane var ama bende bedava olanlardan indirdim eğer elinde farklı varsa ve verebilirsin pm olarak atabilirsen çok sevinirim bu arada toplu mail gönderme programı olarak Creamaili kullanmanızı tavsiye ederim ben kullanıyorum program hem kolay hem kullanışlı herneyse fazla uzatmayayım. Paylaşım için teşekkürler :)

0
Onaylı Üye
Üye
Benim bildiğim mail toplama yöntemi var. Hemde hedef odaklı ve sınırsız mail toplama. Ama forumda paylaşsam mı paylaşmasam mı kararsız kaldım. Black hat mail marketing yöntemlerinden biri. Ama birilerinin mailini toplayıp ticari amaçla zorla mail yollamak bilişim suçlarına giriyor haberiniz olsun. Riskli biraz

0
Onaylı Üye
Üye
ben kendim özgün şekilde mail listeler oluşturabiliyorum.bunun için program kullanıyorum..ismini vermek doğru olurmu bilmiyorum.. black hat marketing amaçlı kullanım daha çok.programın crack yada seriali yok. aktivasyonla açılıyor..

0
Onaylı Üye
Üye
Mail toplamak için google bile yeter ama zorla toplanan maillerin pek dönüşü olmuyor. Mail toplamak için en iyi yol squeeze page açıp ücretsiz bir program veya e kitap dağıtmak. O tarz sayfalarda insanlar maillerini gönüllü olarak verdikleri için hem hiç bir riski olmaz hem de ticari amaçlı mailler attığınızda dönüşü iyi olur. Email marketing'in en doğru şeklide budur aslında.

N
nuri3778e
Misafir
çok yararlı bilgiler var burada konuyu takipteyim. bir adet programn nasıl kullanıldığını resimli bir anlatabilirmi acaba . mesela creamail demiş arkadaş.

Geri