İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplu Mail Programi

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Sitemizin uyelerine mail gonderecek bir program arayisindayim. Yaklasik 200-250 bin mail gonderecek sekilde, tercihen kendi smtpsi olan ucretsiz veya uygun fiyatli bir yazilim biliyor musunuz?
Kullanan varsa tecrubesini de paylasabilirse iyi olur.

Tesekkurle.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Atomic Mail Sender gayet kullanışlı bir program.
İçinde benim mailim olmazsa sevinirim :)

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok, sadece uyelerin icinden mail listesine uye olanlara gonderiliyor, istenirse cikilabiliyor.

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanitlariniz icin tesekkurler. Toplumail isimi gormez, aylik 2000 ytl vermem lazim ki tabi ki veremem.
Group maile baktim fakat ne yazik ki schedule ederek gonderme pro versiyonunda var, 350$ senelik, eger 200 bin maili 4-5 gunde gonderebiliyorsa atomici tercih edecegim, ne de olsa 89 dolar.

Cok tesekkurler cevaplariniz icin.

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
edit

Mailler inbox'a düşüyor. Bi rep yeterli :D

2000 mailmiş :S Benim server çöker valla görmedim :D kusura bakmayın

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben karşıyım bu forumda böyle konuların altına böyle mesajlar yazılıp program ismi verilmesine. okuyan bir ton çoluk çocuk var. bizlere gönderilen spam e-mailler belki de bi süre önce tavsiye ederek ismini yazdığımız böyle programları okuyan bebekler tarafından gönderiliyor? zaten üyelikler de açık. ciddi amaç için soruyor olabilir soran kişi ama mesajının altına değil kişinin özel mesajına yazılsın program. iyinetadmin bunu değerlendirsin rica ediyorum.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
ben karşıyım bu forumda böyle konuların altına böyle mesajlar yazılıp program ismi verilmesine. okuyan bir ton çoluk çocuk var. bizlere gönderilen spam e-mailler belki de bi süre önce tavsiye ederek ismini yazdığımız böyle programları okuyan bebekler tarafından gönderiliyor? zaten üyelikler de açık. ciddi amaç için soruyor olabilir soran kişi ama mesajının altına değil kişinin özel mesajına yazılsın program. iyinetadmin bunu değerlendirsin rica ediyorum.

Kuralları ben okudum.
Program ismi verilemez diye bir madde yok.

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben spam programı sormadım, üyelere mail atan program sordum. Aralarında biraz fark var aslında, kullananlar bilir. Üyelere mail atanlar genelde kampanya yönetim uygulamaları olarak geçerler ve veritabanından okuyarak özelleştirilmiş mail gönderen ve takip eden programlardır.
Spam programlarının ise genelde kendi veritabanları vardır, aynı maili gönderirler, hızlı gönderirler. Spam programı için benim verdiğim 200,000 rakamı zaten sorun olmaz bunlar saatte rahatlıkla 200,000 mail gönderirler. Çok daha ucuzlardır ve yanlarında spider denen mail adresi bulma özelliğiyle gelirler.

Yardımcı olan arkadaşların bana önerdikleri de son derece saygın programlar, spam yapmaya müsait olmayan ve kampanya yönetebilen uygulamalar.

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Golden Launcher ' i önermişlerdi bana da..

Bana da lazım böyle bir program..Forumdaki bölümleri uygun yerlere taşıyınca , bi e-mailde ben göndercem herkese ;)

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Golden launcher bulamadim. Internet Efsanesi mi diye de dusunuyorum. Gerci resim falan koymuslar ama nasil olur da bir program internetten bulunmaz??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5