İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplu Mail Reklamında Yararlanmak İstermisiniz 1M Mail Reklam Sadece 1 Ytl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yecga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Toplu Mail Reklamında Yararlanmak İstermisiniz?

1M aktif mail adreslerine istediğiniz şeyin reklamını yapalım. Bu sadece size 1 ytl mal olmaktadır.

Bence bu fiyat gayet ucuz hatta ucuz dan da öte in derseniz walla inmem tek seferde 1M mail adreslerini gönderim.

Eğer beklediğinizi lanse etmediyse geri ödeme garantisini vermekteyim. Sitenizin hitini hata üye sayısını bile artacagın dan hiç şübheniz olmasın.

İlgilen arkadaslar pm gönderebilir.

Gönderilen 1M maile gönderilen reklamlar fotograflanıp gösterilecektir. günün tarihiyle birlikte fotograflarda hiç bir şekilde oynama olmayacaktır.

Teredütteyseniz sadece sorun ve teredütlerinizi ortadan kaldıralım. Sonucta burada bir iş yapılacak bu iş bir güven cercervesinde yapılırsa ve iyi bir sonuc cıkarsa her iki tarafta mutlu olur. Diger taraf hep beni tercih eder hatta arkadaslarına sözlü yoldan benim reklamımı yapar ki bu en iyi reklamdır. Bende hem devamlı müşteri ve devamlı müsteri olma adayı kazanmıs olurum.

yecga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hic düşünen yok mu arkadaslar

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu fiyata bu iş biraz ucuz değilmi %99 spam filtresime yakalansa bile 1 tl ye %1 yeterli olur

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
var olmaz mı ama hiç inandırıcı gelmiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5