Toplu sms ve buna benzer bir çok konuda hizmet veren sitemiz için makale yazılacaktır.
Önemli not . Lütfen email üzerinden bize ulaşın .
Sitemiz içerisinde fatura tahsilatı, toplu sms gibi bir çok konu hakkında bilgilere erişebilir
ve hizmet almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Bu web sitemiz için
hizmet konularımız ile ilgili makaleler yazılacaktır. Makaleler sitenin anlatım şekline
uygun biçimde yazılması gerekmektedir. Makaleyi yazacak olan arkadaşın tamamen özgün bir biçimde,
site içerisinde yayınlanacağı, tanıtım yazısı olarak kullanılabileceğini göz önünde bulundurarak
yazması uygun olacaktır. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar en iyi şekilde yazabilecek arkadaşlar
aşağıdaki mail adresimden bana ulaşabilirler.
Teşekkürler.
Alınacak Makale Sayısı: 22
İstenilen Makale Konuları: Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri
Makalelerin Kelime Sayısı: 100 - 150
Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli,
Makale Teslimat Şekli: Klasör içerisinde word konu başlığı ile ..
Makale Teslimat Süresi: 3 gün
Web adresi : www.ecatel.com.tr
İletişim : [email protected]
Önemli not . Lütfen email üzerinden bize ulaşın .
Sitemiz içerisinde fatura tahsilatı, toplu sms gibi bir çok konu hakkında bilgilere erişebilir
ve hizmet almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Bu web sitemiz için
hizmet konularımız ile ilgili makaleler yazılacaktır. Makaleler sitenin anlatım şekline
uygun biçimde yazılması gerekmektedir. Makaleyi yazacak olan arkadaşın tamamen özgün bir biçimde,
site içerisinde yayınlanacağı, tanıtım yazısı olarak kullanılabileceğini göz önünde bulundurarak
yazması uygun olacaktır. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar en iyi şekilde yazabilecek arkadaşlar
aşağıdaki mail adresimden bana ulaşabilirler.
Teşekkürler.
Alınacak Makale Sayısı: 22
İstenilen Makale Konuları: Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri
Makalelerin Kelime Sayısı: 100 - 150
Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli,
Makale Teslimat Şekli: Klasör içerisinde word konu başlığı ile ..
Makale Teslimat Süresi: 3 gün

Web adresi : www.ecatel.com.tr
İletişim : [email protected]