- Reaction score
- 0
Torrent Oyun Film Müzik Satış Platformu Satılığa Çıkmıştır.
Site Adı: TorrentWord.Com
Site için istenen fiyat : 75 TL (Pazarlık Yapılmamaktadır.)
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin içeriği: Torrent Film Oyun Müzik ve Fazlası
Sitenin hiti (günlük - aylık): Sayac Sitede Mevcuttur
Domainin yaşı ve PR değeri: 0 yıl 2 ay pagerank 0
Domainin kayıtlı olduğu yer: isimtescil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Hosting dahil mi: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet zaten Tema Free Bir Temadır. Dibden Bucağa Editlenmişr Bir Tamadır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. : Hukuksal Açıdan Hiç Bir Problemi Olacagını Sanmıyorum Varsada Bilmiyorum Çünkü Sunucuda Hiç Bir Dosya Barıdırmamaktayız Buda Bize Sorun Olmamasını Sağlamamaktadır.
EK AÇIKLAMA : Siteyi Satış Sebebim Paylasım Yapmaktan Üşenmemdir. Ben Daha Cok Tasarımı İle İlgilenmeyi Seviyorum. Ortagım Vardı Paylasım Yapacaktı Ben Siteyi Tasarlayacaktım Yalnız Vazgecti Yüzüstü Bıraktı Bende Satmak İstiyorum..
EK AÇIKLAMA 2 : İndirdik.Com Ve Adcash Reklam Ağına Katılmıştır...
Site Adı: TorrentWord.Com
Site için istenen fiyat : 75 TL (Pazarlık Yapılmamaktadır.)
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin içeriği: Torrent Film Oyun Müzik ve Fazlası
Sitenin hiti (günlük - aylık): Sayac Sitede Mevcuttur
Domainin yaşı ve PR değeri: 0 yıl 2 ay pagerank 0
Domainin kayıtlı olduğu yer: isimtescil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Hosting dahil mi: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet zaten Tema Free Bir Temadır. Dibden Bucağa Editlenmişr Bir Tamadır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. : Hukuksal Açıdan Hiç Bir Problemi Olacagını Sanmıyorum Varsada Bilmiyorum Çünkü Sunucuda Hiç Bir Dosya Barıdırmamaktayız Buda Bize Sorun Olmamasını Sağlamamaktadır.
EK AÇIKLAMA : Siteyi Satış Sebebim Paylasım Yapmaktan Üşenmemdir. Ben Daha Cok Tasarımı İle İlgilenmeyi Seviyorum. Ortagım Vardı Paylasım Yapacaktı Ben Siteyi Tasarlayacaktım Yalnız Vazgecti Yüzüstü Bıraktı Bende Satmak İstiyorum..
EK AÇIKLAMA 2 : İndirdik.Com Ve Adcash Reklam Ağına Katılmıştır...