Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar.tr site satışları yasakmıydı, sadece iyinet için söylemyorum, genel olarak bilinen bi kural mıdır bu? hiç bir şekilde satışı veya devri söz konusu olamaz mı acaba?
İnternetten okuduğum ve hatırladığım kadarıyla .tr alan adının satışının yapılması yasak. Fakat marka tescil belgesi ile alınmış ise ve markayı satıyorsanız devri mümkün. Ticaretinin yapıldığı anlaşılırsa elinizdeki tüm ".tr" uzantılı domainleriniz geri alınır. Daha detaylı bilgiyi nic.tr'de bulabilirsin.
el altından satılması bana veya alan kişiye ne gibi zorluklar çıkartır ki zaten whois çektiğimde alan kişinin benim server yetkilisi oluğu görülüyor, hiç bir şekilde benim adım geçmiyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5