İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trafficparking

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Internette domain parking yoluyla para kazandiran siteleri dolasirken cok guzel bir site buldum siddetle oneriyorum..

en guzel yani su siteniz click basina en az 0.05$ aliyor bunun disinda mesela sitene sedo gibi linkler koyuyolar diyelimki loan linkinin degeri $6.40 ise bunun yarisini aliyorsun clik basina yani $3.20 aliyorsunuz.. bence cok basarili bir sistem linkin degerine gore para aliyosun bide en az alacagin 0.05 cent..

daha fazla bilgi icin
http://www.trafficparking.com/

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arayüzü sedo'dan daha güzel görünüyor. ayrıca arama özelliği de var. gelecek hafta deneyelim bakalım biraz.

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet

Bide ayrintilari incelersen odeme olayi cok iyi... sedoyu gecer bence en kisa zamanda sedodan atilanlarada alternetif olabilecek bir site.

sedonun arayuzunden daha iyi ufak bannerlarla suslenmis katagori linkleri mevcut... benden 10 uzerinden 7 simdilik odeme alirsam bu not degisebilir ;D

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
What is Traffic Parking?
TrafficParking.com offers a 'Totally Free' domain name parking service which allows users to make money from there dormant domains. You can do this by using our template wizard which automatically generates money making web pages specific to your criteria, Keywords, and domain etc.

traffic parking nedir ?
- tamamen bedava domain parking servisi. bunu bizim template ile yapabilirsiniz. bu tempalte sizin istediğiniz keywordler ile ilgili otomatik sayfalar yaratır.

-------------------

How does Trafficparking work?
We have thousands of advertisers worldwide which pay for keyword placement within our search engine, so if an advertiser pays $6.40 for the keyword 'loans' and a member of public is directed to your parking page and clicks 'loans' - You will earn $3.20 per click, It's as easy as that!

nasıl çalışır ?
- dünya çapında sponsorlarımız var. bir sponsor 6,40$ öderse siz 3,20 kazanırsınız. bu kadar kolay diyor.

-----------------

How do I setup and manage my domains?
We have kept this process nice & simple.

It's as easy as 1 - 2 - 3

Step 1: Upload any banners you wish to use - optional
Step 2: Create domain folder(s) e.g. Finance Folder.
Step 3: Upload your domains singularly or by bulk.

Note A: There is no limit to the amount of names you can list on Trafficparking.com
Note B: One you signup you are furnished with a step-by-step guide on how to manage your domains.

domainlarimi nasıl ayarlarım ?

1.seçtiğiniz bannerlerı yükleyin
2.domain dosyaları yaratın
3.domainleri tek tek yükleyin
not a : domain limiti yoktur.
not b : eğer kayıt olursanız biz sizi yönlendireceğiz zaten diyor.

--------------

How do I point my domain names?
You point your domain(s) by logging into your control panel of where you purchased it from, e.g. www.örneksite.com - You then simply redirect your name by pointing it to a Url provided in the user control panel.

Note: If your current registrar does not provide web forwarding / DNS services for your domains, You can use BURASI REKLAMA GİRİYOR :) which offers DNS and web forwarding facilities totally free of charge. (highly recommended)

domain olayını nasıl hallederim ? yönlendirme vs.

- kontrol panelden halledersin sonra domaini kaydettiğin yerden yönlendirirsin.

not : eğer domain aldığın yer böyle bir destek vermiyorsa bizim de ortak olduğumuz bilmemne sitesinde al artık domainleri diyor :)

---------------

How do I become a member?
We are very pleased you have asked this question as it's the easiest to answer.

nasıl üye olurum ?

- bu soruyu sorunca çok mutlu oluyorz , en kolay soru diyor.
www.trafficparking.com
( ben de daha çok kazansam ben de mutlu olurum )

-------------------

What Stats will I have access to?
You have access to the following stats.

1. Hits
2. Clicks
3. CTR (Click through rate)
4. CPC (Cash per click)
5. Projected Earnings
* Per day
* Per week
* Per month
* Per year.
6. Searches on each individual domain & the revenue made.
7. All stats archived.
8. Money made today, yesterday, and totalised.

hangi istatistikleri görebileceğim ?
1.hitler
2.tıklamalar
3.tıklama oranı
4.tıklama başı kazanç
5.projelendirilmiş kazançlar (?)
gülük
haftalık
aylık
yıllık
6.tek tek domainlere özel istatistikler
7.bütün istatistikler arşivlerimizde mevcuttur bunlara her zaman bakabilirsiniz diyoor.
8.bugün.dün ve toplam kazançları da görebilirsiniz diyoor.

----------------------

Can any country join Trafficparking?
The simple answer to this question is YES, any country can join Trafficparking.com. We welcome all countries to use our Free domain parking service.

herhangi bir ülkeden trafficparkinge katılabilir miyim ?
-en kolay soru. evet.

----------------

Can I sell my domain names?
When listing your domains with Trafficparking you do have the option to also sell them. You can do this by simply selecting YES (sell) NO (sell) when managing your name. If you select "YES" a "FOR SALE" link will appear alongside your domain, allowing buyers to communicate direct. You also have the option to add a description and price.

domainleri satabilirmiyim ?
- evet. domainlerinizi TP 'ye kaydettikten sonra böyle bir seçeneğiniz mevcut. domain özelliklerini ayarlarken bunu rahatça yapabilirsiniz. eğer SALE evet derseniz sitenizde "for sale" ( satılıktır) yazısı çıkar. bu alıcılarla direk iletişime geçmenizi sağlar. bir açıklama ve fiyat da belirtebilirsiniz.

--------------

Can I buy domain names?
You can buy domains which are listed on Trafficparking only if the user has stated it is for sale / make offer. This facility allows you to communicate direct with the seller and start negotiations. Any offers made are then published on the front page of Trafficparking.com under "Latest Bids"

domain satın alabilir miyim ?
-evvet. eğer bu "for sale" linki görüyorsanız o site satılıktır. yapılan teklifler anasayfada son teklifler" adı altında yayınlanmaktadır.

-------------------------

When and how do I get paid?
Payments are made by cheque to the registered user. Please make sure your account details are correct as payments will be sent to that address unless specified otherwise.

Trafficparking.com pays commission direct to the affiliate 35 days from receipt of invoice. We pay you for every verified click generated via your ID and try our very best to exclude any duplicates from your total figure. If for some reason our system doesn't exclude these duplications, e.g. a user/surfer clicks the same link more than once, then this will result in a deduction of any funds generated after the first click. We strive to protect our advertisers from any fraudulent use/clicks and believe they should only pay for genuine traffic.

Note:
Amounts to be invoiced must exceed £25GBP for UK Customers & $25USD for the rest of the world. All Monies will be carried forward until this target is met.

For Other methods of payment please contact: [email protected]

en önemli nokta ! paramı ne zaman ve nasıl alırım ?

- kayıtlı kullanıcılarımıza ödemeleri çek ile yaparız. aman diyor hesap bilgileriniz doğru olsun sonra iş sakata biner diyor.
- fatura alımından 35 gün sonra ödeme yaparız diyor.
- size ONAYLANMIŞ her tıklama için ödeme yapacağız diyor. herhangi bir şekilde reklam verenlerimize karşı bir yamuk yapılırsa sistem bunu anlar ve onları saymaz diyor.
not : minimum ödeme 25 $ . bütün para bu miktara ulaşılıncaya kadar hesapta birikir diyor.

------------------------

Is there a minimum out payment?
Our minimum balance for payment is £25 for UK and $25 for the rest of the world. If this amount is not reached it will then accumulate until you have done so.

minimum ödeme miktarı nedir ?
- 25 $

--------------------

What is geo targeting?
The geo-targeting feature allows us to identify the country of origin of your users and display advertiser results accordingly. So, for example, if a user in America were to search your parking page then we would return advertiser results from our US advertiser programme. As well as improving the quality of traffic which our advertisers receive (which in turn drives up bid prices), Geo-targeting also increases the relevance of the ads displayed to your users, making them more likely to click through to them.

geo targeting de nedir ?

- EVEEET burası çok önemliymiş ben de şimdi okuyorum. bizde diyor kişinin bulunduğu yere göre reklamlar gösterilir diyor. eper amerikadan giriyorsa diyor amerika reklam programından reklamlar gösteriliyor diyor. kaliteyi arttırmak için yapıyorlarmış. bu diyor yapılan tekliflerin oranını arttırıyor diyor. bu olay kullanıcılarınızda da sempati yaratarak daha çok tıklamalarına neden oluyor diyor.

----------------

Do I need a certain amount of traffic to join?
Nope, you can have 1 or 1000+ visitors each day viewing your site, it doesn't matter!

belirli bir ziyaretçi kitlesine sahip olmam gerekiyor mu ?
- hayır . kim olursan ol gel diyor.

--------------------

How do I bid for a domain which is for sale?
You simply click the link "Make Offer" which is next to the desired domain, the seller is then notified via email of the offer and can then decide whether or not to enter negotiation with you direct. All offers made are then displayed on the front page of Trafficparking.com and stored in the sellers control panel.

satılık bir domain için nasıl teklif veririm ?
- make offer a tıklayarak teklif verebilirsiniz. siz teklif verdikten sonra satıcıya bir mail gider. olaylar böyle devam eder diyor.

-----------------------

How much money can I make using Trafficparking?
We will pay you a massive 50% of advertisers CPC (cost per click) This means if an advertiser is paying $6.40 for the keyword 'LOANS' and a member of public clicks there link on your parking page, you automatically earn $3.20 per click - It's as easy as that.

We guarantee you will earn from $0.05 to $3.20 + for every ad link clicked via your ID

Önemli : Nek adar kazanırım ?
- size kazandığımız paranın %50 sini öderiz diyor tıklama başına. 6,40 $ alırsak 3,20 $ ı sizindir diyor anlayamayanlar için.

size her link için 0,50 $ ile 3,20 civarında parayı garanti ediyoruz diyor . yani en düşük 0,05 kazanırsınız tıklama başına .

----------------------------

umarım bu bilgiler birazcık olsun yardımcı olur inglizce bilmeyenler için.

ha bir de senin görüşün nedir bu site hakkında derseniz demeyin :) ... deneyin :)

iyi çalışmalar.

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tesekkurler

Turkcesini foruma kazandirdigin icin tesekkurler ;D iyi is ben uye oldum bile bakalim onay bekliyoz :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ülkeye çok döviz girsin istiyorum. potansiyeli yüksek ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar var. ben elimden geleni yapıyorum döviz olayı için. aslında US'de otursak çok büyük rakamlar yapabilirz. özellikle online satışlardan ama ... biz bunlara mecburuz. ama bugünleri de gördük ya o da yeter. kazananların sayısı gün geçtikçe artıyır. çok mutlu oluyorum. bir de şu hileciler deneme sürecini biraz kısa tutsalar çok memnun olacağım.

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet

Hepimiz zamaninda hile denemisizdir, ben cj zamaninda denedim hatta kazanclarimda iyidi ama surekli kazanc dusunenler ve Turkiye`nin internet kalitesinin artmasi ve bununla orantili olarak kazanclarimizin yukselmesini isteyenlerin bu yola basvurmamalarini oneriyorum..

Suan hilesiz sitemden ayda 100 euro yapabiliyosam hilesiz ne mutlu bana, en azindan ulkemi lekelemeden yapiyorum bunu gec olsun guc olmasin diyorum..

Ama bu sponsor iyi kazandiracaga benziyor..
Hepimize hayirli olsun,insallah umdugum gibi olurda sorun cikmaz :D

M

muzikportal

Misafir
Aforizmalar çevirin için teşekkürler arkadaş. Yararlı olmuş. Bir modadır herkez belirli zamanlarda aynı şeye yönelir. Bu ülkemizde toplist , arkadaşlık sitesi , sevgi sitesi , hosting gibi geldi gidiyor. Bu sıralar bu olay tuttu yurt dışında. Demekki iyi para var. Ne yapsak bir tanede bizmi açsak :) Ama tutması iyi bence. Ne kadar çok alternatif o kadar sağlam sponsorlar o kadar $ €. Aslında ülkemizdede tutar. Herkezde fazladan domainler var. Herkez tanıtmış satmak istediklerini satışa sunmuş olur. Bence güzel.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme olayı sedo'dan kötü. hatta adsense'den de kötü. sedo'dan kazandığım para 12 gün içinde hesabımda oluyor. adsense'den kazandığımda 22gün içinde çek kesiliyor,geliyor bozduruyorum.trafficparking'de ise 35 gün içinde çek kesilecek. adbrite ile kapışır herhalde :p

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
katiliyorum

bende dusuncene katiliyorum once bi kazanclari gorelim bizim icin iyisi neyse ona yoneliriz merak etme ploop :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adbrite zaten en az 0.07 veriyor tıklama başına. trafficparking daha düşük. ama kulvarlar farklı tabi.

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadığım internet kategorisine girdiğimde kendi domainin istatistikleri böle gözküyor trafficparking.com traffic today 17 average 29 total traffic 4176 bid not for sale olarak gözüküyor bugün bu siteye 17 kişimi girmiş az değilmi? saat farkımı var herhalde orda şuan 24:00 yeni girdi ve sıfırlandı.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye ödeme yapıyormu Alan oldugumu Bosuna para kaybetmeyelim

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana ödeme yapmadılar. Boşuna zaman kaybetmeye değmez!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.