İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trafficz.com

M

MrManson

Misafir
Merhaba Arkadaslar..

Trafficz.com a başvuruda bulusmustum gecen hafta ve dün mail ile kontakt kurdular.. Min.50 domain yada günlük min.100 hit olması gerekiyormus programlarına dahil olmak icin. %50 veriyorlar click basına ve fiyatları yüksekmis. Min. 100 hitten anlasılıyorki bu sistemde parking üzerine kurulu ve amaç bu. Çünkü domain satılırsa komisyon veya herhangi bir ücret talep etmiyorlar

Eğer trafficz kullanmayı düşünen varsa aranızda bu baslık altında toplanalım ona göre mail yazayım diyim bu kadar kişiyiz türkiyeden ve sisteminize dahil olmak istiyoruz vss böylece toplu hareket etmiş oluruz.

traffiz kullanan örnek bir site -> www.webmortgage.net

P

Parae

Misafir
Ben bi ayrı üye oliyim hocam , yani sağlam hitli bi domainle giriyim ..
ona göre bilgi atarım buraya ...

edited : INFO REQUEST yaptım ,
Galiba INFO Request'te bana şartları söylicekler ona göre varmısın yok musun dicekler dimi MrManson ?

Bakalım ne kadar sürede cevap gelcek bana ...

M

MrManson

Misafir
buraya yazmamın nedeni üye olmak isteyen kac kisi var onu belirleyip trafficz e ona göre cevap vermekti , hep birlikte olursak gurup olarak üye oluruz , deriz böyle böyle gurubumuz var sisteminize dahil olmak istiyoruz vss

M

MrManson

Misafir
zaten acıklamalara gore parking üzerine kurulu bir sistem bu
bunuda domain satısında hic bir komisyon almamalarına bağlıyorum :)
vede günlük hitin min. 100 olarak gerekli görülmesine

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi de absürt domain kataloğunda 4 hitten fazla olan domain yok:) ne alaka

M

MrManson

Misafir
demekki adamlar min 50 domain uyguluyor 50 domaini var ama hiti yok

P

Parae

Misafir
ben bi domainimde ns'lerini giremedim .. IP'lerini girdim domain yönlendirmede ..

ne domaine kaç kişi girmiş nede kaç click oldugu yazmıyor 1 gündür ..

domaine en az 800 kişi girdi , fakat hala 0 $ ..

Belkide NS' yerine ip girdigimden , çünkü adamlar IP girmek yerine ns girmeyi tavsiye ediyolardı ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.