Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Trakyalı Oyunda | Soulslike boss mücadeleleri ve hikâyeli oyun serileri

TraqyaliOyunda

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhaba İyinet topluluğu, Trakyalı Oyunda kanalının sahibiyim.

Elden Ring, Sekiro, Nioh ve Mortal Shell gibi zorlu oyunların yanında God of War, Resident Evil ve Stray gibi hikâyeli oyunların oynanış serilerini paylaşıyorum. Bölümleri oyun adına göre oynatma listelerinde topluyorum; bir seriyi baştan sona izlemek veya kaldığınız bölümü bulmak isteyen oyuncular için düzenli bir arşiv oluşturuyorum.

Başlangıç için Nioh Remastered ilk bölüm: Oyunun açılışını ve Derrick the Executioner karşılaşmasını içeriyor. Bölüm temposu ve boss mücadelelerinin sunumu hakkında görüşlerinizi duymak isterim.

Kanal: https://www.youtube.com/@traqyalioyunda

Kanal bilgileri: Açılış 2 Aralık 2023. 24 Eylül 2026 tarihinde kontrol edilen herkese açık verilere göre 665 abone ve 2.348 video.

İsteyenler için Windows video kataloğu da var. Videolar YouTube oynatıcısıyla açılıyor; internet gerekiyor. Windows 10/11 64 bit için yaklaşık 146 MB büyüklüğündeki 1.1.0 erken sürüm setup dosyası:
Program henüz dijital imzalı değil ve otomatik güncelleme hizmeti aktif değil. Videoları izlemek için program kurmak gerekmiyor; yukarıdaki YouTube bağlantısı yeterli.

İyi oyunlar!