İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Transparan Ekranlı Laptop..

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1qr1.jpg

2ty6.jpg

3bu2.jpg

Normal Cam gibi görülen ekranın üzerine görüntüyü yansıtıyormuş.. Işıklı tabela mantığı var sanırım..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bunlar hoşuma gitmedi ancak bunları cam gibi gündelik hayatta kullanmaya başldıkları zaman gerçekten çok hoş olacak... Bide sanki transparan değilde arkadaki görüntüyü çekmişlerk gibi duruyor :S

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
:=) Bu tarz bir laptop çıkarsa bence tututlur. Çünkü görüntü son derece güzel...

[KONU DIŞI]
tr.st o nasıl imza öyle :D
[/KONU DIŞI]

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu tarz camlar var teknik olarak da, ne işe yarayacağı tartışılır.

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Böyle bir şey olsa bile okadar kullanışlı olmaz bence. Düşünsene dalmışsın habire kod yazıyorsun arkadan kedi geçiyor :D tüm her şey bitti kafanda ne varsa uçtu gitti :D

artık kedinin geleceği halemi yanarsınız yoksa makinanın halinemi bilmiyorum :D

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
insanda şöyle bir şey var aklında bir şey olsun ama o anda bir şey görsün aklındakini yazacağına gördüğünü yazıyor mesela dün toplu mail atacaktım Online Mafya yazacağıma o anda mesaj kelimesini gördüm online mesaj yazdım dediğin gibi pek kullanışlı bir şey olacağını düşünmüyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.