İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Travian oynayan var mı aranızda?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
kısa zamandır travian oynuyorum oyun fena sardı beni.oynayanlar varsa birlik olalım.ya da daha önce oynadıysanız taktiklerinizi bekliyorum :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Oynuyodum birlik genareli olarak oyunun en heyecanlı yerinde 1 hafta bırakmak zorunda kaldım.Yüzümde olmadı geri dönmeye bidaha zor oynarım heralde :D

Ama gitmeden önce 3-4 birliği karıştırdım ayrıca bana ilk baş sorun yaratan adamı bitirdiydim 3 gün uykusuz kaldıktan sonra general neymiş görmüşlerdi :D Bıraktığım adamda en az bneim kadar iyi olunca baya karışmış ortalık gittikten sonra.

Sorabilirsin sorularını ,yanıtlarım...

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
merak ettiğim sorulardan birisi şu : iki köy var birisinde zırh ve silah dökümhanesinin seviyeleri 10 diğer köyünki 1. seviyede. 1.seviyedeki köyün askerlerini zırhı ve silahı 10. seviyede olan köye yolladığımda onların zırh ve silah seviyesi 10 mu olur 1 mi?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
10 olur her köyün askerleri kendi köyleri kadar güçlüdür diğer köylere veya başka arkadaşına savunmaya yollaman değiştirmez.

Tek fark savunmaya yolladığın köydeki sur/çit/siper e göre artar savunma.O açıdan çıkan köy değil yolladığın köyün suruna bakılır.

Bu arada hangi ırksın ?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
romalıyım.bir düşman köy var cermen başım belada onla

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Yapcağın tek şey sende saldırcaksın.Cermenlerin savunmaları çok düşüktür.Ya yakalarsın ordusunu yada yakalayamasan bile yağmalarsın.Tabi ordusunu yakalamaya çalış.

Ordu nasıl yakalanır.Şöle sana gelirken ordusu aynı zamanda sana geldikten sonra belli bir zaman sonra geri döner (hesaplanabilir bu ) İşte ordusunun geri köye girmeden 1 sn ye sonrasına sende ordunu yolla.1 saniyede kaçıramaz orduyu böylece döversin :p

Tabi ben bu tarz oyunları hiç bilmeyenlere göre anlatıyorum , biliyosan af ola :D

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
yok yok bilmiyorum iyi oldu bu verdiğin taktik :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Butür online oyunlara takılmayın...
3gün 3gece uykusuz kalırsınız...
Elinize bişey geçmez,
Dönün yol yakınken

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
saldırıp kendimi imha ediyorum akşamdan beri dediğin çok doğru boşa geçen onca vakit

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
sigaradan daha beter . :D bağımlısı idim uzun süre giriş yapmadığım için hesabım silindi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.