İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TRciye TR satılmaz, TR alınır...

ademdemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
rpTR.net

firma : pozitif
kayıt tar.: 1103.10
bitiş tar.: 11.03.11
Açılış Fiyatı: 20 tl
Artırım oranı : 1 tl
hemen al :EN YÜKSEK TEKLİF

RPTR : 4 karakter,LLLL kombinasyon, anlamlı donanım terimi repeater(tekrarlayıcı) kısaltması, rap müziğine uygun

pgTR.net
kayıt tar.: 11.03.10
Artırım oranı : 1tl

PGTR : 4 karakter,LLLL kombinasyon, anlamlı page turkey açılımlı, türkiye tanıtım sayfası projesine uygun, tüm uzantılar doludur...

krTR.net

kayıt tar.: 11.03.10
Artırım oranı : 1tl

KRTR : 4 karakter,LLLL kombinasyon, anlamlı kriter,krater,karıturk,vs türetilebilir... uydur mürsell!! :D

ilan multi topiktir. (iyinet,webmastersitesi,zone,v4)
ihale son tekliften 48 saat sonra bitecektir.
ödemeler yapı kredi,işbank.garanti,ptt hesaplarımızdan tahsil edilecektir...

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
tereciye tere satılmaz:=) başlık çok saçma olmuş alım konusu gibi;)

ademdemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
tereciye tere satılmaz:=) başlık çok saçma olmuş alım konusu gibi;)

güne neşeli başlayalım biraz gülelim istedim...
ünlü bi deyimi günümüze uyarladım... TeReciye TeRe satılmaz diye bi deyim yokmudur... konuya birazda mizahi yönden bakarsanız bence daha eğlenceli olur...

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
güne neşeli başlayalım biraz gülelim istedim...
ünlü bi deyimi günümüze uyarladım... TeReciye TeRe satılmaz diye bi deyim yokmudur... konuya birazda mizahi yönden bakarsanız bence daha eğlenceli olur...
hocam hayırlı satışlar konuyu uzatmak istememekteyim ama gerçekten bende eğlence olsun diye yazdım :) şimdi birisi gelecek saçma sapan yorum yapacak diye önceden belirttim tereciye tere satılmaz ifadesini:) kalkar gelir birisi bu nedir ne anlatmak istiyorsun vs :) neyse konuyu uzatlayalımda rahatca satışını yap kusuruma bakma.

ademdemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
hocam hayırlı satışlar konuyu uzatmak istememekteyim ama gerçekten bende eğlence olsun diye yazdım :) şimdi birisi gelecek saçma sapan yorum yapacak diye önceden belirttim tereciye tere satılmaz ifadesini:) kalkar gelir birisi bu nedir ne anlatmak istiyorsun vs :) neyse konuyu uzatlayalımda rahatca satışını yap kusuruma bakma.

yav hocam sizin canınız sağolsun... hep ticaret hep stres mezaramı götüreceğiz... dozunu kaçırmamak kaydı ile yapılabilecek espiriler bence hepimize iyi gelecektir...

bide teklifler gelse..

saygılarımla...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.