İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trendyol- ünlü markaların %85 indirimli ürünleri

Ivan3097

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
evt arkadaşlar size çok kazançlı bir siteyi tanıtmak istiyorum. Bu site belirli aralıklarla ortalama 3 gün süreyle çeşitli kampanyalar yapmakta çok önemli firmaların ürünlerini %85e varan indirimle sizlere sunmaktadır.

Ben 89.00TL ye rayban gözlük aldım.

her üye yaptığınız arkadaşınızdan alışveriş yapması halinde 10tl kazanıyorsunuz.

Üyelik için buyrun arkadaşlar

http://www.trendyol.com/davet/sahinkaraoglan_1846872

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
89 TL ye zaten her türlü on numara gözlük alırsın nesi ucuz anlamadım. Rayban gözlüğü 1000 tlye falanmı veriyorlar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Rayban bu öle ucuza gelmez :D Ama böyle sitelerde bazen satış fiyatından hatta satış fiyatının üstünde satıldığı görülmüştür , alırken bi piyasayı inceleyin başta...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Rayban bu öle ucuza gelmez :D Ama böyle sitelerde bazen satış fiyatından hatta satış fiyatının üstünde satıldığı görülmüştür , alırken bi piyasayı inceleyin başta...

Ne olursa olsun. Kola takınca özel güç vermiyorya:ıslık: Altı üstü saat.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Yurt dışında saat,gözlük,kemer,telefon gibi aksesuarlar klasınızı gösterir.Hadi toplum sınıflarını geçin rayban gözlük çok rahat , kaliteli ve sağlıklıdır.Diğer gözlüklerle kıyaslamak olmaz.Hakediyor o parayı.

Ivan3097

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
site geçici süreyle bakıma alınmıştı.
bakım işlemi tamamlandı.

Tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.