İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TRinsanRehberi

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gönderdiği mesaj sayısı: 1000

Bininci mesajla biraz kendimden bahsetmek istiyorum:
Bu formu bulmamı sağlayan bir toplistin kodunda reklam çıkartmasıydı.
sitemde görmeyi istemediğim reklamlar olmasa sorun değildi.
internette aradığımda burası geldi (ilk başlarda) bu nedenle forma üye olmuştum. benim ilk form deneyimim burasıdır.

ilgili toplisti ise biraz uğraşıp javascript ile kendim engelledim (reklam yapmasını)
bir problemle karşılaştığımda kendim çözmeden önce bir başkası aynı şeyi yapmış mı diye bir miktar vakit ayırmanın doğru olduğunu düşünmüştüm. ...

internet reklamcılığında para kazanmazken bu forma üye olduktan sonra zamanla bilgim arttı ve bu yolda bir miktar da olsa para kazanmaya başladım.

web yazılım uzmanı ve bilgi işlem sorumlusu olarak çocuklarımla yaşayıp gidiyorum. zaman zaman bu formda alışverişlerim oluyor yada birilerine yardım edecek vaktim olduğunda bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.

en değerli şey ne akıldır ne para bana göre en değerli şey samimiyettir

öfke duymamak ve kinlenmemek için zaman zaman engelli listeme eklediklerim oldu. Bana özel mesaj gönderip de hiçbir cevap alamıyorsanız teknik bir sorun değilse nedeni budur.

Sizden rica ediyorum
Nice 1000 lere gibi mesaj yazmayınız.
Bunun yerine benden bir alacağı olan varsa onlar yazsın
yada Benden bir şikayeti olan varsa onlar şikayetlerini başkalarına değil bu konuya yapsınlar lütfen.
eğer benim bir iyiliğimi gördüyseniz onu da bana değil (bu konuya değil) başkalarına söylerseniz sevinirim.

Bu isteklerimi kırmayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendim hakkında bir istatistik bilgisi vermek istiyorum:

Şu an itibariyle 33 Tecrübe Puanım var
Tecrübe puanı nedir?
Kişilere verilen -Rep ve +Rep lerin toplamıdır.
ilk -Rep 'imi 2007-04-25 19:57 tarihinde aldım. (yani dün aldım)
Neredeyse 2 yıldır bu forumdayım ve ilk defa bir -Rep aldım Bunun yorumunu siz üyelere bırakıyorum.

Size bir tüyo: Gereksiz yere -Rep verenleri öğrenmek isterseniz uzun süredir -Rep almadığı halde ilgili kimselere -Rep verenlerin keyfi -Rep verdiğini düşünebilirsiniz. Bunu bir tek kimseye yaptıysa sorun değil ama birçok kimseye yaptıysa cidden o kimse keyfi davranıyordur.

Bir tüyo daha: bir kişi hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız
açtığı konulardan kaçı kilitlenmiş buna da bakınız.

Saygılarımla

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bana mı geldi taş? ben seviyorum dağıtmayı da..
sen de nasiplenmiş olabilirsin diyecektim ama ben değilmişim bahsi geçen..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
trinsanrehberi bu forumdaki ender insanlardan biridir mesajlarını severek okuduğum bir arkadaşımızdır keşke herkes onun gibi olabilse

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar uzun süredir mesaj yazamıyordum.
Yardım yada yorum mesajlarımın kesilmesi inşaAllah geride kaldı.
bugün itibariyle daha çok foruma girip paylaşım yapmaya çalışacağım.

diğer açıdan (sizlerin bilgi ve tecrübelerinden daha fazla faydalanacağım)

inşaAllah

Adsense geliri amaçladığım ilk projeme de bu ay sonu itibariyle son veriyorum (ilk projem başarısız oldu)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.