İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"TRT Arapça" Tarkan'la başladı

Murat Sökmen

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
İstiklal marşının okunmasıyla yayın hayatına merhaba diyen TRT'nin Arap dünyasına hitap edecek yeni kanalı TRT 7, ilk dakikalarında Tarkan klibi yayınladı.

TRT 7, Tarkan'ın, Aşık Veysel'in "Gidiyorum gündüz gece" parçasına çektiği klibi yayınladı. Kanal Türkiye'nin kültürünü yansıtan görütnülerin yanı sıra, Arap dünyasından Türkiye ile ilgili röportajları ekrana getirdi.

TRT 7'nin (Arapça) frekans bilgileri şöyle:

- Türksat 3a 42 derece 11096 30000 5 / 6 horizantal

Haber 7

<Kişisel Görüş >
Burası Arabistanmı Ne Kadar Saçma işler ya :S O Zaman Bende Trt Rusya İstiyorum Bende Türkiye Vatandaşıyım . <kişisel görüş >

E

Erturk

Misafir
TRT Laz bekliyoruz en kısa sürede. Her ne kadar Laz olmasamda Karadenizliyim. Ve bundan buyuk gurur duyuyorum. Kürt cıktı, Arap cıktı, Lazda cıksın!!!!

Ulan varya milleti parça parça ettiniz. Allah belanızı versin sizin. "Mozaik bir yapıya sahibiz" diye diye herkesı sınıflandırdınız :mad:

GeniusTurkish

1
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Hayırlı olur inşallah diyelim.. Ertürk bu site Arab dünyasına yapılan bir kanal bildiğim kadarıyla..

E

Erturk

Misafir
Zaten ne yapılıyorsa hep bırılerını kazanmak ıcın yapılıyor. Ama nedense kendi vatandaşlarımız unutuluyor!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.