İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tt hızlrı arttırıyomuş

Partizan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet gormemiz mumkun =] artik ADSL parasi cikartmak icin butun sponsorLari doLaniriz .]

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ben 20mbit hız istemiyom zaten...umudum 1024 sınırsız 49 kaat olsun yeter...belki 2048 :D...

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir şey mümkün. Adamlar 6,5 milyar $ civarı para verip telekomu aldılar. Ve şuan altyapıdaki sorunlar yüzünden yatırım yapamıyorlar. (Altyapıdaki yetersizlik ve bazı hukuki sorunlar)
Sanırım hukuki sorunları aşıp altyapıya yatırım yapacaklar, hız arttırımına gidecekler. Daha sonra da özel şirketlere (Superonline, E-Kolay vb) hisse ya da açık arttırma usulü altyapıyı kiralayacaklar/satacaklar. Fakat bu hız arttırımı nasıl olur bilemiyorum. 20mbit hız verip, 20gb limit koyarlarsa, telekoma kafam girsin resimlerini afiş afiş dağıtırım sokaklarda :p
Hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok şuan için..

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
arkadaşlar bu konu tamamen doğru bence. bizim ilçemizdeki telekom bütün hatlarını söküp fiber optik döşedi. şehirin altı üstüne geldi ama bu hıza kavuşulunca herşey unutulacak

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
başlık dikkatimi çekti ben ADSL in eydiesel diye okunduğunu sanıyordum ama sanırım yazan kişi adesele diye okuyor

trickster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bahsedilen adsl2+ olayıdır.
fiberoptik kabloların döşenmesi İstanbul için bile yıllar alır yani en erken 2009 gibi bu bağlantıya kavuşabiliriz. mevcut bakır hatlar ile olacak iş değil bu.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bu bahsedilen adsl2+ olayıdır.
fiberoptik kabloların döşenmesi İstanbul için bile yıllar alır yani en erken 2009 gibi bu bağlantıya kavuşabiliriz. mevcut bakır hatlar ile olacak iş değil bu.

yok yok isteseler 2 aydada yapılır ama ne okadar para harcarlar nede istediklerini sanıyorum

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne 20 si günde 130 gb harcarım ben :)

Benzer bi konuşma :D

Telekom : Abi yaw 1024 yaptık bunlar Halen Kotayı Aşamıyo Napcazz ??

Mu-yap : Ehh mp3 ler Kalktı millet indirecek şey bulamıyo..

Telekom : En iyisi Mp3 leri serbest yapalım Telekomun Sayfasından yayınlayalım hem hitimiz artar

Mu-yap : Salla abi Hitini Artırma hızını Artır Kota nasıl olsa zamanla Biten bişey :D

trickster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok yok isteseler 2 aydada yapılır ama ne okadar para harcarlar nede istediklerini sanıyorum

hiç fiber optik kablo döşenirken gördünmü bilmiyorum ama çok kısa mesefeler bile 1-2 günde yapılabiliniyor. tüm istanbul hatlarının değiştirilmesi ve tüm Türkiye genelini düşünürsek bu çok uzun bir zaman alır. her önüne gelen fiber optik döşeyemez çünkü hatalı veya boşta kalan küçük bi açık veri kaybına neden olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5