İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tt hızlrı arttırıyomuş

U

umurcan

Misafir
2006 yılı sonunda verilmesi beklenen WiMAX izinleriyle, Çok Hızlı İnternet erişimini ülke çapında yaygınlaştırmayı hedefliyor.
telekom zaten hızını artıramazsa istanbulda adsl filen kalmaz yakında yada çok çok ucuzlar bu çok sevindirici bir haber artık evimizi datacentera çevirebilicez :D

L

LifeNIC~

Misafir
cidden merakımdan soruyorum kaç para cidden ? :D

$9,50 1 metresi. Gerçi kalitesine göre değişiyor herşeyde olduğu gibi.

@umurcan;
Malesef evimizi datacenter'a çeviremeyeceğiz çünkü verecek oldukları hız "download" hızıdır. Ancak sunucuların kullandığı ve ihtiyacı olan hız "upload" hızıdır.

Metro Ethernet ve türevi hatlarda, 1:1 oranında upload:download bulunmaktadır, normal ADSL'lerde ise 2048:512 max diye biliyorum.

Örnek: Strato Almanya'da 20MBit ADSL veriyor 20Euro'dan ama upload'ı 2Mb/s ile sınırlı olduğu için kimse evini datacenter'a çevirmiyor :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
$9,50 1 metresi. Gerçi kalitesine göre değişiyor herşeyde olduğu gibi.

hehehe :D
umarım senin elektrikçide sordugun fiyatla tt nin alacağı milyon metre arasındaki farkıda hesaba katıyosundur ;)

umarım olur en azından ecnebiler var işin içinde...

ha unutmadan...kablonet yaygınlaşmaya başlarkende aynı bu taarz şeyler konuşuluyodu..."56k yerine 64 olcak olm...hem hız artıcak hem sabit ücret olacak" dediğimiz günlerden sonra 256 ya geçtik ama hala yetinmiyoruz...sanırım 1024 sınırsız 30ytl olsada buralarda çığlık atıcaz eminim

D

dilberler.com

Misafir
fiberoptik ile ilgi ihale geçen hafta sonuçlandı bilginize :) yani 2 sene sonra anca

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5