Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kota doldu sap gibi kalıyoruz.Zaten geçiyorum hep ama nedir bu kotadan çekdiğimiz.Hızı hiç sorma.512kb'lık diyor daha 1-2 kere hariç hiç 50kb downlado yapamadım. 20kb Rakip bir çıksa o zaman ucuzlardı yada kota kalkardı.Valla deli olcam bu kotadan
Kota doldu sap gibi kalıyoruz.Zaten geçiyorum hep ama nedir bu kotadan çekdiğimiz.Hızı hiç sorma.512kb'lık diyor daha 1-2 kere hariç hiç 50kb downlado yapamadım. 20kb Rakip bir çıksa o zaman ucuzlardı yada kota kalkardı.Valla deli olcam bu kotadan
Konu eskidi ama bu sorun hala var.Hatta daha berbat oldu.Önceden son 2-3 gün gibiydi tam 1 haftadır kotam ne durumda bakamıyorum.
Telekom Allah belanı verecek...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.