TTnet 8mbit bağlantı

0
Onaylı Üye
Üye
TTnet sağolsun 8mbit bağlantı çıkardı bende hemen ne güzel hızlanalım diye arttırdım limiti, hız testine giriyorum hiçbirşey çalışmıyorken 3mbit bile çıkmıyor :p sağol ttnet
94919962.jpg

0
Onaylı Üye
Üye
Herkesi mi çıkardı, nasıl yani, hızımız kaç bizim, herkesi mi çıkarttı?

0
Onaylı Üye
Üye
Yani ttnetin aboneliklerinde en fazla 4mbit bağlantı vardı ya, şimdi 8mbit bağlantı türü çıkardı, bende buna abone oldum ama bağlantı hızım çok düşük demek istiyorum

0
Onaylı Üye
Üye
Teşekkürler, heyecanlandım bir an, demek istediğini anladım da beni öbür tarafı alakadar etmişti ilk bakışta :)

0
Onaylı Üye
Üye
@osahin
Buna benzer bi sorun benimde başıma gelmişti. 2mbit ten 4mbit e yükselttirmiştim fakat telekomun bölgeye döşemiş olduğu kablolar 4mbit hıza erişmesine izin vermiyordu ve bağlantı hızını haber vermden 2mbit e düşürüp 2 ayda 4 mbit hat parası almışlardı :D tabi bundan haberimiz yoktu. bence telekomla bir görüş aynı sorun sendede olabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
Kablo değilde telekomun santralinde bir cihaz var router görevi görüyor o cihazla ilgili problem bunlar eski cihazlar özellikle çok problemli belki 100 defa şikayette bulunduk ama yok takmıyorlar... Olacak sağlam avukatın basacaksın bunlara tazminat davasını bol bol :p

0
Onaylı Üye
Üye
Santrale olan uzaklık, hat kalitesi vs. sebebiyle olabilir. Donanımhaber'de normal değer gösteren 8mbit testleri vardı.

0
Onaylı Üye
Üye
Santrale uzaklığım 200 metre civarında

0
Onaylı Üye
Üye
444 0 375'i arayarak sorununuzu iletebilirsiniz. Umarım işi bilen anlayışlı birileri çıkar karşınıza, ben daha hiç denk gelmedim de :D

0
Onaylı Üye
Üye
Ben onları biliyorum onlarca defa aradım, bilgisayarın yanındamısın modemin ışığı yanıyormu, bekle babam bekle... :p

0
Onaylı Üye
Üye
Ben onları biliyorum onlarca defa aradım, bilgisayarın yanındamısın modemin ışığı yanıyormu, bekle babam bekle... :p

Reset atmayı unutma :p , 444 0 375 deki diyalogları yazmaya kalksa biri güzel bir komedi türünde kitap çıkartır.

osahin ; senin sorunun büyük ihtimalle routerdan kaynaklı. Portların hepsini değişmeyebilirler ama yüksek kapasite band veren portta vardır ellerinde. Bence repörtitörün telini bul sonrada repörtitörün kafasını şişir biraz.

0
Onaylı Üye
Üye
Telekomdakileri iyi tanıyorum, oda şikayetçi bu bölgeye bu yetmiyor yukarılara şikayet edelim diyor zaten santralle ilgilenenler santral şefleri tanıdık yani kendi ağızlarıyla söylüyorlar... Ama yeni cihaz göndermiyorlar yukarıdan...

Geri