İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TTNET Yüksek fiyatları ve diğer ülkeler.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
TTNET Yüksek fiyatları ve diğer ülkelerde ki ADSL Fiyatları hakkında yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz.

Bir önce ki konu kilitlendiğinden dolayı buradan devam edilmesini uygun bulduk.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
1,5 MBPS'ye 25 dolar ödediğimi yazmıştım, faturaya baktım 34 dolarmış. Ayrıca ikinci kablo şirketinden de fiyata bakınca 30 dolar olduğunu gördüm.

http://www.qwest.com/residential/internet/broadbandlanding/compare_plans.html

20 mbps alırsanız tabi ki Türkiye'ye göre baya avantajlı, ama sıradan ev kullanıcısı için karşılaştırırsak bedavaya internet yok yani.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Fiyat az veya çok demeyeceğim. Ama şunu merak ediyorum; her ay gelen fatura miktarı neden farklı? Bazen 50 TL geliyor, bazen 55, bazen 58. 3-5'in hesabını yapmak değil de bu vergiler her ay mı değişiyor onu anlamadım? :) Modemin parasını kesiyolar diyeceğim, ama çok iyi niyetli bir yaklaşım olacak. Çünkü çok uzun senelerdir ADSL kullanıyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Nefusa, geç ödüyorsundur ondan öyle oluyordur bende hep 45 lira fatura...

Adsl pahalı falan değil. Kotalı 30 lira sanırım. Daha ne olsun bedava olacak değil ya.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Nefusa, geç ödüyorsundur ondan öyle oluyordur bende hep 45 lira fatura...

Adsl pahalı falan değil. Kotalı 30 lira sanırım. Daha ne olsun bedava olacak değil ya.

Yok, hiç bir faturamı aksatmam. KDV tutarı da her faturamda farklı yazıyor. Geç kesilmiştir fatura diyorum, e önümüzdeki ayın faturası o zaman eksik olmalı. Birde genel değilde kendi adıma konuşayım, benim taktığım konu paranın miktarı değil. Verdiğin paranın karşılığını alamıyorsun. Benim takıldığım siteler yurtdışı tabanlı ve eziyet.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
japonlar 61 ile bağlanıyorlar ve türkiyedeki bir sakız parasıyla eş değerde fatura ödüyorlar
durumlar içler acısı

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sen bir japon kadar çalışkan mısın peki, ya da onlar kadar çalışkan kaç kişi var bizde :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.