İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tugbaaltintop.com un sırrı ?:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

eyciey

Misafir
Bu siteye girince realist in sayfası çıkıyor. Ne iş anlamdım.

A

altar

Misafir
tugbaaltintop realist'in demek ki, yoksa böyle yapamaz, whm'de görmüştüm bu özelliği.

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CPanelden de park edilebiliyor ve bu şekilde oluyor.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@eyciey gel bir anlasma yapalim ?

Sen bir konu ac "eyciey konulari" seklinde ... ve butun sorularini buraya yaz soz veriyorum ben her gun girip her online oldugumda ilk senin sorularini yazilarini okuyup yorumumu yazacagim.

Yahu bu cok basit birsey eger bir domain baska bir domaine yonleniyorsa domain sahibi yonlendirmistir demektir. Bunun ne sirri olabilir ki allah askina.

Konu acmayi neden bu kadar cok seviyorsun anlamis degilim ...

Iyi calismalar ...

F

fenerli

Misafir
http://tugbaaltintop.net de oraya yönlendirilmiş ne olacak şimdi

Allahım ya, bazıları bir ay da 80 mesaj yapar benim gibi bazılarıda 1 senede 40 mesaj
yakında yedikleri yemekleri bile yazacaklar

E

eyciey

Misafir
idealsohbet.com' Alıntı:
parmağı olan, yazıyor...

olm burası forum değil mi ? Soru soruyoum ki öğrenmek için. Neyse polimiğe gerek yok ben öğrendim inşallah merak eden arkadaşlarda öğrenmiştir. :eek:

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@eyciey gel bir anlasma yapalim ?

Sen bir konu ac "eyciey konulari" seklinde ... ve butun sorularini buraya yaz soz veriyorum ben her gun girip her online oldugumda ilk senin sorularini yazilarini okuyup yorumumu yazacagim.

Yahu bu cok basit birsey eger bir domain baska bir domaine yonleniyorsa domain sahibi yonlendirmistir demektir. Bunun ne sirri olabilir ki allah askina.

Konu acmayi neden bu kadar cok seviyorsun anlamis degilim ...

Iyi calismalar ...

Arama butonu kullanmayı veya araştırmayı üşenenler için yapılmış bir olay o sor söylesinler

2 senedir bu forumdayım adamın mesaj sayısı benden fazla :) daha çok şey biliyor demekki

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ahhh ahhhh birde şu mesajların tarihine baksak en azından....

:D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ne varmış tarihte?
belki içinde kalmış konu. Araştırmış, öğrenmiş ve sıkmış dişini bugüne kadar ve fikrini destekli bir şekilde bugün yazabilmiş.
Topu topu 3senecik, konu hortlatma bile sayılmaz :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arama butonu kullanmayı veya araştırmayı üşenenler için yapılmış bir olay o sor söylesinler

2 senedir bu forumdayım adamın mesaj sayısı benden fazla :) daha çok şey biliyor demekki

onun 2005 üyesi olmasıyla bi alakası olabilirmi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.