İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tüm Mesajlarımın Silinmesi ve üyeliğimin Kapatılmasını Talep Ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yapıcı Olarak Attığım ve insanları bir nebze de olsa bilgilendirmeye çalıştığım mesajlarıma yıkıcı yorumların yapılması ve bunun sık sık tekrarlanması nedeniyle ve forumun artık yeterince amacını gösterememesi konusunda olan düşüncem nedeniyle @iyinet 'ten Tüm Mesajlarımın Silinmesini ve Üyeliğimin iptal edilmesini içten dileklerimle talep ediyorum...

Ben ki Türk İnternet Adamlarının itibarını Düzeltmek , Türkiyedeki Dolandırıcılığı Minimuma İndirmek İçin Projeler üretip O kadar Para Harcamama , Adsense ye Rakip Olarak Ciddi masraflar kurup Temmuzda Beta olarak hayata Geçirilecek Olan Reklam Sistemi Yaptırmama , (( ki bunun nedeni türk reklamcısının yüzünü biraz olsun güldürmekti )) Rağmen Görmüş Olduğum ( Gerek PM ile gerek mesajlar ile ) Yıkıcı Tutum nedeniyle pes Ediyorum. 50k$ masraf Yaparak iyinet Forumlarından bir user'in neler Yapabileceğini Gösterme çabamı da Burada Sona Erdiriyorum. Yine Yapacağım.Ancak kimse kimin kim olduğunu bilmeyecek.

kendinize iyi Bakın.
Elimden Geldiği kadar Anlayışlı ve Nazik İnsanlara Yardım Etmeye MSN de ya da Anlayışlı insanlardan oluşan Diğer Forumlarda Devam Edeceğim.
MSN adresim : [email protected]

iyinet Platformlarında tatlı acı günlerimiz geçti. hep beraber sevindik ayın 25'lerinde ... Hep beraber üzüldük Tatil Günlerine denk gelen ödeme'lere ...

Saygılarımı Sunarak Veda Ediyorum.Kendinize iyi Bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.