Tüm Sitelere Girin..

0
Onaylı Üye
Üye
Youtube Engeli Kaldır v.1.0

İsmi her ne kadar "Youtube Engeli Kaldır" olsa da Youtube gibi birçok engelli siteye giriş yapabilirsiniz..Program ek kurulum gerektirmez.Dns değiştirmede sorun yaşamış/yaşayan arkadaşlar için özel hazırlanmıştır.

Program İçin Neler Gerekli?: .Net Framework 3.5 (Gerektiginde)

12637.jpg

Download: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=12637

Alternatif :http://www.berat.tk/uygulamalarim/dns_kaldir.rar

0
Onaylı Üye
Üye
ben de ultrasörf programı kullanıyorum. okulun da yasakladığı sitelere girebiliyor...

0
Onaylı Üye
Üye
Merhabalar

Ultrasörf oldukça güzel program..Ama bu yazılımı hazırlama sebebim sürekli açmak zorunda kalmamaları için hazırlandı.Daha doğrusu bir komşum için hazırlamıştım

0
Onaylı Üye
Üye
güzel program. indirip deneyelim bakalım evde :)

0
Onaylı Üye
Üye
Bir bakın derim.Tüm platformlarda denedim desem yalan olur.Win 7 ve Win XP 'de deneme fırsatı bulabildim.Vista zaten demeyin bana :) bir deneyin .Bu arada düşünceleriniz varsa yazılım konusunda o konuda projeler yapmaya çalışırım.

0
Onaylı Üye
Üye
aslında kendim yapmaya başladım ama vakit darlığından bitiremeyecek gibiyim, makale özgünleştirici olabilir eğer vaktiniz bolsa. eş anlamlı kelimeleri değiştirecek sonra atıyorum SEO kelimesini açacak, anlayacağınız Google'a oynayacak bir program olabilir. ben başladım yazmaya ama daha %30 anca bitti. dediğim gibi vaktim az.

0
Onaylı Üye
Üye
Amacım biraz olsun zorluk çeken arkadaşlarımıza yardımcı olmak.Çünkü; komşum gibi çok insan var :) Evet vakit konusu aynı dert aslında.Projeler var.Yeni web projeleri vs. uğraşamıyorum.Dediğiniz proje de güzel aslında.Ama ben bi projeye başladım mı onu bitirmek zorunda hissediyorum her nedense..O da büyük bir sıkıntı..

0
Onaylı Üye
Üye
ben öyle bir zorunluluk hissetmiyorum nedense zaetn öyle olsa çoktan bitirmiştim :)

Geri