İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tumble buton nasıl ekleniyor

balıkmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam,

tumble halinde resimler düşünün. bunların hepsi buton gibi çalışacak.
ama sorunum su..
zaman içinde daha çok resim eklendiginde bunu flash ve html bilmeyen birinin direk server daki alanına eklediginde, o sayfasına tumble olarak gelsin ve tıkladıgındada büyük hali açılsın..

bu olabilirmi??

örnek olarak fotokritik.com daki gibi kullanıcılar ekledikce resimlerin küçük hallerii buton olarak çalışmakta. tıkayınca diger sayfaya giriyor..

yani eklenen resim nasıl oluyorda butona dönüşüyor yada kod alıyor, her nasıl çalışıyorsa işte..

bu işlemi sadece server daki yerine ekleyerek halledebilirmiyiz..

yani flash ve html bilmeyen için..

balıkmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herhalde kimsenin bilmedigi bir soru oldu bu..

4 siteye yazdım aynı soruyu hiç birinden tüm gün cevap gelmedi..

yokmu bilen arkadaslar..

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
çalışan bir siteniz var mı. kodlarınız neler. sanırım html-css basit düzeyde de bilginiz bulunmuyor. önce html-css öğrenmelisiniz en azından. yanlış algılamışsam kusura bakmayın, mesajınız hem karışık hem basit. anlaşılmıyor ne istediğiniz tam olarak.

balıkmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cevabınız için teşekkür ederim,
aslında html cok az biliyorum css hakkıında bilgi sahibi degilim ögrenmek istiyorum.

ama flash programını cok iyi kullanıyorum. action kodlar vs..

bir arkadasım istedi , kendi fotograf sitesi olacak. ama sen sonradan ugrasma ben hallederim dedi ama o hiç bir sey bilmiyor..

acaba dedim ki, o kendisi host aldıgı yerdeki servera dosyalarını ftp programı ile atıp alsa..
o zaman fotrokritikteki gibi bir durumu yapabilirmiydim.. ki kendi basına hallettsin.. fotograf eklesin sitesine..

normalde fotolara isim verip butona kod yazarak kullanıyorum ama o bunu yapamaz..
her foto için kod yazamaz..

ayrıca mevcut olan sayfa cevirmeli hazır template ler var, ama mesela onlarda pages içine eklenen resimleri xml dende ekleyince direk olarak ftp den yapabililır ama sorun su ki arkadasım sayfa çevirmeli site istemiyor, her resim fotokritik sitesindeki gibi görünecek ve tıalyınca buyugu acılacak... ve kendisi ekleyecek.
bende yardım ederim dedim ama bu istekleri beni cıkmaza soktu.. arkadsımı kırmak da istemiyorum..
durum bu..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.