İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TurboFSI.net tanıtım sorunu

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

TurboFSI.net adresinde Audi sahiplerini bir araya toplayan bir websitemiz var. Site olarak buluşmalarımız, üyelerin araçlara takabileceği stickerlarımız var. Ama yinede istediğimiz üye sayısına ulaşamıyoruz. http://www.turbofsi.net/forum/ adresinde şu an 600 üyemiz var. Tabi doğal olarak direk Audi sahiplerini veya Audi hakkında soruları olan kişileri hedeflediğimiz için üye sayısının diğer forumlar gibi 10000 lere ulaşmasını beklemiyoruz, ama diğer otomobil marka forumlarıylada tatlı bir yarışımız var.

Sizden istediğim sitenin promosyonu için değişik ve orjinal fikirler. Olmadı zaten paraya kıyıp Audi Magazin'e reklam vermeyi düşünüyoruz. Site Audi aramasında (google.com.tr) birinci sayfadadır.

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bence sitenin tasarımını değişmelisin. Sitede ziyaretçiyi cezbedecek hiçbir şey yok. Logo olmasa Audi sitesi olduğu belli olmuyor.

Kolay gelsin.

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cezbedecek şey derken pek anlamadım. Sitede bir otomobil sitesinde olacak herşey var.
Audi Galerileri
Audi Haberleri
Forumlar - Uye Galerileri
Firmalarla antlaşmalar

Demek istediginiz sanırım Audi markasını biraz daha öne çıkarmak, girer girmez belirgin bir şekilde Audi sahiplerine hitap etmesi.

WebStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum sistemi olarak neden vBulletin ' ini kullanmadınız acaba ?

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmiyorum :) daha modifiye edilebilir birşey kullanmak istedim. Birçok şey custom yapıldı forumda çünkü. Gerçi şu an hotmail ve msn adreslerinde sorun yaşıyoruz o yüzden bu tür emaillerle kayıt olmak yasak.

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenize ben de üyeyim, haberleri ara sıra bakıyorum

arabalara aşırı meraklı bir Audi sürücüsü olarak :) şahsi fikrim;
konu "araba", ve daha da dar alanda "audi", tabi iş böle olunca binlerce kişi olması kolay olmaz sanırım

geliştirme önerileri için;

bence bu dönemde mutlaka bi video bölümü olmalı eğer yoksa,
forumda vbulletin+vbseo daha verimli olabilir

bunun yanında her sene Audi AG nin düzenlediği(bu sene hazerfan havaalanında yapmışlardı) pist eğitimi ve sürüşünce tanıtımı düşünebilirsiniz çünkü 3 gün sürüo ve baya bi insan gelio

ayrıca kışın da Kartalkaya da doğuş otonun tanıtım kampanyaları oluo geçen sene vardı

bu sene baya bi model değişti gelio
yeni A4, A5 vs. bunların tanıtımını kaçırmayın bence

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten dikkat ederseniz anasayfada hepsinin uzun açıklaması ve tanımı var. Audi ile ilgili modifiye karşılaştırma haberleri hepsi kendimizin. Yani kopya yapıştır değil :)

Bu yüzden tahminen diğer otomobil sitelerinden daha çok google hiti alıyoruz ama üye sayımız az.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.