İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turizm Acenta sitesi Scripti

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

marquis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam yanlış anlamayın ama bu söylediğiniz siteleri oluşturan büyük bir bilgi işlem biriminin olduğunu turizm'in içinde olduğumdan dolayı biliyorum. Kurban bayramına site yetiştirmeye çalışıyorsunuz diye tahmin ediyorum ama imkansız yani. Basit bir şey olursa yardımcı oluruz.

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok bayrama yetiştirmek değilde, bir müşterim istedi, Sanırım o da sizin gibi düşünüyor.tatilkusu na bende baktım hazır joomla o.

marquis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet hazır joomla ve sonuç olarak işleyen bir site. Joomlayı bu kadar küçümseme derim.
Herneyse bir diğer alternatifte www.turkiyeotel.net burası hazırlık aşamasında. tatilsepeti mantığıyla çalışacak. bu arada ben kesinlikle satıcı değilim. bu evrelerden bende geçtiğim için sana yardımcı olmaya çalışıyorum. ilk mesajımda yardımcı oluruz derken satarız manasında değil yol gösteririz manasında dedim. ok?

ByBoss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu ile alakalı irtibatlaşabilirsek sevinirim bu konu ile alakalı bir projemiz devam ediyor eğer anlaşabilirsek çalışabiliriz

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script için bir arkadaş ile anlaşılmıştır. Teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.