İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Bankalarındaki Hesaplarınıza Anında Nakit !

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
merhaba arkadaşlar...

önceki topicleri okudum ver gördüm ki bir çok arkadaş yurt dışından kazandığı dolarları türk lirasına çevirmekte çeşitli zorluklar çekiyor... bunu çözmek için bir teklifim var...

ben yurt dışında özellikle ingiltere şirketlerinde yüklü miktarda yasakpara oynayan biriyim... ve moneybookersdaki hesabıma para yatırırken sizin para çekerken yaşadığınız şeyleri yaşıyorum...

siz para çekerken komisyon ödüyorsunuz ben de yasakpara hesabıma moneybookersdan para aktarırken...

uzun lafın kısası...

:idea:

moneybookers hesabıma yatıracağınız dolar karşılığı türk lirasını anında türk bankalarındaki vadesiz türk lirası hesaplarınıza havale yapabilirim...

böylece çek bozdurmakla bankalarla uğraşmazsınız... ben de para gönderme derdinden kurtulmuş olurum... iki taraf için de yararlı yani...

iş bankası ve yapı kredi bankası kullanıyorum arkadaşlar... minimum miktar sözkonusu değildir... ama iş bankası veya yapı kredi bankası olursa iyi olur...

her şekilde iletişime geçmenizi bekliyorum... foruma eskisi kadar sık bakamıyorum... mail veya messenger tercihimdir... güven konusunda çekinceleriniz varsa telefonda da konuşabiliriz...

sevgiyle kalın...

bol kazançlı günler diliyorum...

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
moneybookers için şu an elimde 200 dolar karşılığı türk parası nakit var...

200 dolar veya daha aşağısında para transferi yapmak isteyenler varsa iletişime geçebiliriz...

200 dolarlık teklif 10 haziran perşembe gecesine kadar geçerlidir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.