İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk hekerlar işbaşında

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Türkiye nin değişik yerlerinden kurdukları RSF (ROOTİNG SABOTAGE FORCED) adlı internet sitesinde bir araya gelen, kendilerini sanal askerler olarak adlandıran 3 bin heker, Fransa'daki 'inkar yasası'nın ardından, başta Fransa ve Ermenistan olmak üzere yaklaşık 250 siteyi çökertti.

Ele geçirdikleri Fransız ve Ermeni sitelerine Türk bayrağı ve Atatürk posteri yerleştiren hekerlar, üç gün içinde iki ülkeye yaklaşık 3 milyon euro zarara uğrattıklarını belirtti.

Site kurucusu ve yöneticisi yaptığı açıklamada "Basın ve medya kuruluşlarına geçtiğimiz hafta Fransa’nın Türkiye aleyhinde almış olduğu sözde Ermeni soykırımı kararlarından dolayı ülkemizde Fransa’ya karşı büyük ölçüde bir tepki başlamıştır.

Fransız mallari boykot edilmiş ve Fransa Büyükelçiliği'nin önünde gösteriler yapılmıştır.

Biz de sanal alemde bu tepkilere katıldık.

Geçen iki gün çerisinde 250 siteyi çökerttik" dedi.

Sanal alemdeki operasyonlarını saldırı ve istihbarat timleri sayesinde yürüttüklerini belirten grup lideri,(delidolu) amaçlarının Türk sitelerine saldırıları engellemek ve karşı saldırı düzenlemek olduğunu belirtiyor.

Bir çok Türk sitesinin açıklarını bulup kapamaları için uyarıda bulunduklarını belirten grup lideri, Fransız sitelerine yönelik saldırılarının önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirtti. Bugünkü Hürriyetten alıntıdır....

ayrıca habere yapılan yorumların %99 tebriklerle dolu...way bee

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ah işte türk insanı bu şekilde yaparak ta internet üzerinden ismimizi kirletiyorlar. ben bu insarın gram aklı olduğuna inanmıyorum.

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazık cidden buna destek verenleride kınıyorum böyle saçmalıkmı olur . O zaman yazın fransız turistleri yakalayıp dövelim tam olsun . İnternette kimse türklere güvenmiyor . Google tarafından dışlandık iyiside kötüsüde banlanıyor . Yabancı siteler satış bile yapmak istemiyor bize . Ne oldu heklendide cezamı şimdi bu ? hek demektende vazgeçilmeli artık buna . Bunun adı siteleri bozmaktır . Yani birisi oturmuş yapmış emek vermiş gidip izinsiz bozarsın. Tecavüzcü ile aynı kefede bunlar benim için .

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
siyasilerin yaptığı yanlışları halka ve iş adamlarına lanse etmek çok büyük bir hatadır.
Bugün bizim hükümetimiz almanyaya hakaret etse ve yanlış bişey yapsa..
almanya tüm türk gurbetçilerimizi sınır dışı etseler ve mallarını ellerinden alsalar hoş mu olur?

bunun gibi bişey

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Psikolojik sorunları olan birileri büyük ihtimal forumlarındaki rütbe olayına baksanıza :

|General|Gen.Kur.Bşk|Orgeneral|Korgeneral|Tümgeneral|Albay|Yarbay|Binbaşı |Yüzbaşı|Üsteğmen|Teğmen |Asteğmen|

|Vip Üye|Saldırı Timi|İstihbarat Timi|Editör Grubu|

Komedi :D

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ah işte türk insanı bu şekilde yaparak ta internet üzerinden ismimizi kirletiyorlar. ben bu insarın gram aklı olduğuna inanmıyorum.

gram aklı olmalarını bırak, ben bunları yapanların Türk olduklarından bile şüpheliyim.

M

MasterTR

Misafir
haberde gecen 3 bin heker sozleri bu haberi yapanlarin ne kadar iyi bi haberci olduklarini zaten gosteriyor

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
zaten orda gerçek bi heker bile olsa kendi başına 1000 e yakın siteyi çökertmişti 3000 heker 250 siteyi çökertse ne olur çökertmese ne olur

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
slmlar

2-türk heker- vakası
Fransa'da kabul edilen yasa teklifini protesto eden Türk 'heker'-lar, dün İtalya'daki bazı web sayfalarını.........................

şimdide italyan sitelerine dadanmışlar..allah sonumuzu hayırlı etsin....nerde yaşar bu insanlar

ilgili haber Milliyet

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
"Türkiye ve İslam'ın Bekçileri"

ne kadar güzel ya. sen git bi türlü tatmin edemediğin egolarını sağa sola saldırmakla geçirmeye çalış, sonra buna bi kılıf bul..

Türkiye ve Islam bunların bekçiliğine kaldıysa...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5