İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Medyasını Protesto Ediyorum

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizi Türk Askeri ve Türk Polisi'nden soğutmaya çalışan medyayı doğru ve tarafsız habercilik yapmadığından dolayı protesto ediyorum.

Terörist başının Türkiye'ye getirildiğinde Türk Bayrağı önünde fotoğraflandığını unutup, Polis ve Jandarmanın her operasyondan sonra yakaladıklarıyla fotograf çektirmesini es geçerek, Ögün Samast'ın Türk Bayrağı önünde resimlenmesini olağan üstü bir olaymış gibi göstererek, Jandarma ve Polisimize çamur atma politikası uygulayan tüm medya kuruluşlarını protesto ediyor ve sitelerinizde bu düşüncelerinizi dile getirmenizi rica ediyorum.

Eline koluna diline sağlık. Aynılarını ben yazıcaktım sen yamışın...

AKLIN YOLU BİRDİR...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
buraya yazanlar hangi medya yı takip ediyor acaba , merak ettimde.
Sabah, hürriyet, milliyet, show tv, kanal d, haber türk, tgrt.
Bence bu yayın kuruluşları Hrant Dink' in öldürülmesiyle ilgili en fazla yalan ve taraflı haber yapan gazeteler.
Aynı günde bütün gazetelerde farklı haberler. Her gün birbirini yalanlayan taraflı ve kışkırtıcı haberler.
Siz nasıl bunların farkına varamıyorsunuz ki?.
Biri Hayal oldu diye başlık atarken diğeri tetiği çeken Hayal di diyor. Süpriz tanık gerçekleri anlattı denilirken, ertesi gün böyle birşeyin olmadığından bahsediliyor.
Hrant Dinkin avukatından bahsederek cinayette bir kişi var daha deniliyor ama avukat konuşurken nedense şüphe diyor.
Ögün Samast kırmızı halıyla karşılandı diye bangır bangır haber yapılıyor, ertesi gün Devletin savcısı hücreyi gösteriyor. Ve anlıyorsunuz ki bunların hepsi düzmece.
Bu mu dur gazetecilik bu mu dur habercilik. Biz bu kadar yalan haberlerle beynimizin bulanmasını hak ediyormuyuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.