İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Ticaretle Para Koparıyor

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turklerin ticaret simgesi haline gelmeye calısıyorlar ulkemızı abd de domaın hostıng sırketı acarak tanıtacak bu adamlara yazık dıyor bunlar ulkemızı vezır degıl yurtdısındada rezıl ederler

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bw olayı maalesef sadece Türkiye'de sorun haline geliyor sebebi de Türkiye'de ki internet erişim fiyatlarının yüksek olması. Dolaysı ile Türkiye'de hizmet veren firmalar bu nedenle zor durumda kalıyor ve müşterilerine yüklenmek zorunda kalıyor.

Kimbilir belki bizde de internet fiyatları makul seviyeye indiğinde bizde dedicated barındırabileceğiz ve en azından kendi serverimizi kendimiz barındırabileceğiz.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu ne ya nasıl iş bu ben anlamadım valla. Böyle salakça birşey olamaz resmen dolandırıcılık bu.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hizmet sözleşmesini okumadan hiçbir şey satın almayın:

İlk mesaj sahibi arkadaşım bu madde senin için uygulanmış:

Madde 2: Müşteri, sunum ve tasarım servislerini, BURSANET tarafından belirlenmiş kurallar dahilinde ve T.C Hukuk ve Anayasaları çerçevesinde kullanır. Her birim alan sadece tek bir site barındırmak için kullanılabilir. Belirtilen sınırların adına aşılmasından doğacak sonuçlar Müşteri'nin sorumluluğundadır

"BURSANET tarafından belirlenmiş kurallar dahilinde" şu maddedeki saçmalığa bakar mısın? Adam her kuraşı belirleyebilir

BW aşımı içinde:

Anlık trafik kullanımı sınırsızdır, aylık trafik bedeli ise kullanılan paket türüne göre farklı şekilde hesaplanır. Max. trafik, Sınırsız Web Alanı Paketlerinde 4 GB/Ay; Profesyonel Web Alanı Paketlerinde trafik sözleşmede belirtilecektir. Trafik aşımları, her ayın ilk haftasında 8.99YTL/GB olarak hesaplanır ve kullanıcıdan trafik aşımı bedeli talep edilir. Trafik aşımı hesaplandıktan sonra kullanıcı 1 hafta içerisinde ödemesini iletmek zorundadır.

https://www.turkticaret.net/siberhosting/sb_order.php?id=31

Maalesef tukrticaret.net çabuk yükselmenin faturasını müşterilerine çıkartıyor....

R

reisabi

Misafir
burAyı okuyun :) birde böyle bir şirketim olucağına sitem olsun daha iyi çok kazıklıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adamlar insanları sömürüyor ve Türk ve Türk Ticaret gibi isimleri kullanarak , kamusal hizmet veren bir isim imaji yaratmaya calisiyorlar.
bence hemen iptal et al baska yerden bir host, onlarinki zaten dandik ve yavaş.bak imzamdaki yerden aynı hostun çok daha iyisini senelik 12 dolara alabilirsin.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aslında bu isimleri kullanarak kullanıcıları böyle dolandırmasından dolayı bir dava açılsa, çok büyük tazminat alınabilir hatta ve hatta domain ellerinden bile alınabilir...

HAYAL!

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zbahadir' Alıntı:
Bir kaç tane domainim var orada transfer etmeye çalıştım kilitlemişler. :(

bunlari okuduktan sonra bende domainlerimi transfer etmeye karar verdim...

nasıl kilitlemişler?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
RAYHOST BURSANET.COM.TR suan TURKTICARET.NET in siberhosting kısmına dahil edilen bu firma kimbilir daha kac kişinin 10 YTL sini caldı acaba : ) ilk domain alıcam zaman 10 YTL yi gorunce atladım tabi. Ilk defa netten bi domain alıcaktım kac sene oldu bilemiorum :D ozaman domainlerde pahalı biraz. havale yaptım BURSA ULUCAMII SUBESI AKBANK bu hesaba parayı yatırdım. domaini alamadım sözde yatırınca isminizden havaleyi gorunce alabileceksiniz demişlerdi ... Bana dekont faxla diyorlar : ) ben fax a 1.5 YTL odiyceme 10 YTL nin ne anlamı kaldı. olece durdu simdi ODTU icine tasınmıslar gidip TEKNOKENTE dekontu afis gibi heryere asmak geliyor icimden : ) AYRICA devletten uslsuz kredi aldıklarını sanmam cunku bu sekildekii kurumlara destek verildiini duymadım. AMA dolandırıcı firaları topladılar bunyelerine onu biliyorum

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir müşteriminde başına geldi.domaini ordan almıştır süresi bitti uzatmak için mail attı yenileme ücreti olarak 16.99YTL gönderirseniz yeniden aktif olacaktır denildi sonra müşteri yolladı aradan 1-2 gün geçti domain aktif etme süresinin geçtiğiniz idda ederek 236.99YTL ye aktif edileceğini söylediler.

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
be bu murat (u)yanıklar ın anasını merak ediyorum. okudum ve ilk sefer nasıl kefal gibi onlardan host aldığım geldi aklıma :(

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes yanılabilir.. görünüşte çok büyük bir firma.
ne yazık ki türk milleti olarak yeteri kadar araştırma yapmıyoruz :(
geçmiş olsun arkadaşım. turkticareti protesto etmeye davet ediyorum tüm webmaster ve hosting şirketlerini.

Bu kadar çirkeflik oluyorsa bir firmada ortak bir adım atarsak ses getireceğine inanıyorum. Ortak bir banner altında bir bildiri yayınlanabilir.

Webmasterlar?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
turkticaretin yaptığı komedi... yok böyle bi anlayış... cidden gülüyorum ya!

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tepkileri bu forumda dile getirebiliyoruz. ama iyinetin de gücü turkticaret karşısında bir yere kadar..

yani bu işe yeni giren herkes gelip okumuyor ki. gerçi turkticaret bana yamuk yapmadı ama o kadar çok şey duydum ki birleşelim ve önlerini keselim bunlar doğru ise.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.