İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Webmaster Forumları??

Z

zeynelkoc

Misafir
Bildiğiniz Türk Webmaster Forumlarını yazarsanız sevinirim.

Z

zeynelkoc

Misafir
orayı biliyorum

daha çok çoluk çocuğun(akıl yaşı olarak) site tanıtımı için neredeyse flood yapılan bir forum

yöneticileri pek forumla ilgili değil bu da foruma olan ilgiyi azaltıyor hertürlü küfür serbest

M

malatyasporlu

Misafir
webservis nasıl kardeşim ya msj yazıyosuın mesela burda yazdığın msja 30 kişi cevap vermiş orada daha 10 kişi bile okumamış bilmem kaç bin üyesi var ama adı üye hiç bir ortam yok burda mesela bi arkadaşlık ortamı oluşmuş durumda webserviste püvvvvvvvvvvv

F

fifasct

Misafir
yeni bir oluşum olabilir aslında
iyinet yetiyor ama
biz zeynelle görüşüyoruz zaten :p

S

SempatiX

Misafir
http://forum.ceviz.net gerçekten profesyonel insanların forumu... saece zeynel arkadaşımız için degil tüm arkadaşlarıma tavsiye edeirm.. inanın bilmeyenler bana duva edecek... artı netopsiyon.com forumlarıda php nuke için en kral forum diyebilirim...

S

Sticks

Misafir
Bakın işte ne güzel bir fikir çıktı ortaya bakalım kim ilk adım atacak :)
Benim sitelerden www.forumsarchive.com (genel) yada www.onlyforums.com (webmaster) gibi bir Türk Forumlarının indekslendiği forum dizini yapılabilir ve güzel de bir fikir. Türk siteler yapıyor olsaydım onlarca planım vardı benim de ama yok abi yapmam Türk site artıkın.. :)

Domaini de siz bulun artık . Örnek (boşlar mı bilmiyorum) :
ForumDizini.com , ForumIndeksi.com , ForumIndeks , ForumArama vb gibi birşeyler olabilir.

F

fifasct

Misafir
ceviz turkwebamster fena dğeil
ama yeni bir oluşuma ihtiyaç var :)
saygılar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.