Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elmas Günes, yurt disinda ne kadar Türk yasadigindan haberiniz var mi? Bu kisilerin de cogunlugunun sürekli Türk sitelerine girdigini biliyor musunuz? Almanya'da olan, Amerika'da olan Türk'ler ellerindeki klavyeler türkce klavye olmadigindan (tamam ayarlanabilir belki ama bir siteye girmek icin kim ugrasir) o siteleri ziyaret edemeyeceklerdir.
Bunu iyi düsünmeniz gerekir.
Ben mesela Almanya'dan katiliyorum ve bircok Türk sitesine düzenli olarak severek giriyorum.
.................................. www.berin.de
Size basarilar, fakat internet isinde global kalmali diye düsünüyorum. Avrupa birligine girmeye calisiyoruz, onlardaki harfleri x,w v.s... alalim mi almayalim mi diye düsünülüyor. Baska bir Avrupa ülkesinde olmayan harflerle basari ? Bence büyük soru isareti.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.