İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell bedava konuşturacak

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Turkcell'in, faturalı bireysel hat sahibi müşterileri için yarından itibaren bir kampanya başlattığı bildirildi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell bireysel faturalı hat sahiplerinin, "BEDAVA" yazıp 8040'a gönderdiklerinde, "haftanın 2 günü tüm Turkcell'lilerle bedava konuşacağı" kaydedildi.

Yarından itibaren başlayacak kampanyaya katılmak için kısa mesaj göndermenin yeterli olduğu, kampanya için herhangi bir ek ücret ödenmediği belirtildi.

Açıklamada, Turkcell abonelerinin, sistem tarafından verilen ve biri hafta içi, diğeri hafta sonuna denk gelen iki günde, ayda toplam 64 saat "bedava" konuşma hakkına sahip olacağı, "2 Gün Bedava" kampanyasının, 8 Kasım - 28 Aralık 2008 tarihleri arasında, kısa mesajla kayıt olan ilk 1 milyon Turkcell abonesi için geçerli olacağı vurgulandı.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=107299&cat=130&dt=2008/11/07

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Haberim yoktu, teşekkür ederim.

Birde bu haber dünün haberi olduğuna göre, bugğn mesaj göndermeniz gerekli. Yarını beklemeyin... :D

EDİT: KARŞILIK GELDİ. ŞANSLI GÜNLERİM CUMA, CUMARTESİ :D

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
valla ben gönderdim mesaj çarşamba ve pazar günlşeri bedava konuşacağım artık.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
neden faturalı ya haksızlık var

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
turkcellde bana karşı :p

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Turkcell , diğer operatorlerden faturali hatti olan ve turkcelle geçmek isteyen kullanicilari kontorlu olarak kabul ediyor ama kendi faturali hatli kullanicisi kontorluye cevirmiyor. Bu kompleksleri asmasi gerekiyor once bi.

Sonra bu tur kampanyalara tesvik etsin. Gecen okudugum bir haberin basligini buraya yaziyorum.. "Turkcell kârını yüzde 50 artırdı" tiklayarak detaylarini ogrenebilirsiniz.

Sözün özü kişisel görüşüm bu kampanya göz boyamadan başka bir şey değil..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
hangi kampanya göz boyama değil ki ?

yapılan bütün kampanyalar göz boyama değil mi sence ?

X

Xman

Misafir
Turkcell bi karı olmadan bu işe girmez hatta adama günahını bile vermez, numara taşıma çıkıyor ya faturalı müşteriler kaçmasın diye yapmıştır.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Turkcell'in bundan sonra yapacağı kampanya Bknz:"Turkcell ağzıyla kuş tutuyor"
Ama bunlar numara değişikliğine çözüm olmayacak, şimdiye kadar sömür sömür milleti sonra tam bu değişim günleri "biz bedava yaptık".Peki bedava yaptığın halde kar ediyodun da şimdiye kadar niye sömürdün?diye sorarlar adama.

Bknz:Turkcell'e soran adam Gifted.ib

X

Xman

Misafir
64 saatle sınırlıymış ben onu 3 günde bitiririm :D yarın çarşamba ve haftaya pazar bitmiş olur :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
64 saatle sınırlıymış ben onu 3 günde bitiririm :D yarın çarşamba ve haftaya pazar bitmiş olur :D

64 saat = 2gün + 16saat (3günden 8 saat eksik)
3 gün boyunca sen hiç uyumadan konuşacakmısın?
Ne telefon, ne şarj dayanır buna...
Sağlığınız için Türksel faturalı kullanın, dakikası 4 kontür...

X

Xman

Misafir
64 saat = 2gün + 16saat (3günden 8 saat eksik)
3 gün boyunca sen hiç uyumadan konuşacakmısın?
Ne telefon, ne şarj dayanır buna...
Sağlığınız için Türksel faturalı kullanın, dakikası 4 kontür...

Bulmuşum beleşi 1 dakikasını bile bırakmam walla :D:D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
eheuheu yarın pazar dilediğim kadar konusurm nerede sarj bitti orada bırakırım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.