İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

turkcell mesaj

A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar nereye yazacağı konusunda kaarar veremedim yanlış konu olabilir kusura bakmayın..
turkcellin sitesindeki webmesaj bölümüne giremiyorum nu nedendir..
ttnet kullanıyorum onunla bi alakası varmıdır
teşekkürler

A

Anonymous

Misafir
hayır bu ondan kaynaklanmıyor javaları yüklemen lazım windows update sitesinde bulabilrsin...

A

Anonymous

Misafir
Javaları yüklemene bile gerek yok.Explorer ayarlarından açman gerekiyor hepsi bu.Araçlardan , internet seçeneklerine gel , oradanda gelişmiş sekmesini seç sonra java başlığı altındaki kutucukları tıkla
makinanı yeniden başlat hepsi bu.Oda olmazsa explorer ı baştan yükle.6.0 düzeltecektir.

A

Anonymous

Misafir
yaptım olmadı ayrıca zaten bilgisayarımda ie 6.0 yüklü
off sinir oldum yaa xp den girince oluyordu 98 de olmuyor ne iş anlamadım..

A

Anonymous

Misafir
TTnet ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu genellile İnternet Explorer kurulumdaki eksikliklerden kaynaklanıyor. Şu an adını tam olarak hatırlamıyorum ama turkcell'in mesaj kısmı explorer'in bir motoru ile çalışıyor. Explorer'i kurarken bu motoru kurmak gerekiyor.
Saygılarımla
Eğer olmaz ise Netcape işini çok iyi bir şekilde görür...:)

A

Anonymous

Misafir
ya bilmiyorum netscape kurmak istemiyorum...yani bi ara kullanmıştım pek hoşuma gitmemişti..tavsiye edermisiniz?

bi de konuyla alakası yok ama ben bu foruma her girdiğimde login olmak zorundamyım?mesaj yazabilmek iiçin herseferinde login olmam gerekiyor
( ben de çok şey istedim kusura bakmayın :) )

A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar ne java ne netscape..
sorun hiç aklımıza gelmiycek birşeyden çıkıyormuş
sayfada sağ tıklayıp dil kodlamasını otomatik seç i kullanmamız gerekiyor
böyle sorunu olanlara duyurulur

K

Kayıtsız Üye

Misafir
Arkadaşlar bana hemen turkcellin bedava 15 mesaj hakkını nereden kullanabileceğimi söyler misiniz teşekkürler hemen ne olur çok acil lütfen...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5