açık hattı açtığınız insanların varmı haberi onların adına hat açılıp satıldığından ? dolandırıcılık olayı olduğu zaman açık hattın sahibinin başı yanmıcak mı ?
tekrar söylüyorum bu yaptığınız ticaret değil. Diğer arkadaşlarıda söylicem kaldırmayanları tek tek tespit edicem gerekli yerlere yapıcam şikayeti. Resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık 3 seneden başlar .bu yaptığınız suçtur tekrar söylüyorum. Resmi merciye şikayet edicem sizi kaldırmazsanız. diyebilirsin ki beni bulamazsın. Merak etme herkes bulunur kayıtlı ip adresinden Türk Telekominikasyon'dan.
Hocam Derdiniz yok galiba...Bende açık hat satışı yapıyorum ve d.bakırdayım resmi evrakta sahdecilk yapıyormuşz haha şakamı yapıyorsunuz siz...Ne resmi evragı formaliteden bi kmlik fotokopisi bi imza kimsenin başı yanmaz merak etmeyin...Diyarbakırdayım buyrun istedgnz merciye şikayette bulunun..
Turkcell müşteri hizmetleri çagrı merkez sorumlusu ile bu konuyu konuştum satan bayi isimlerini vermek için bana verilen cevap "mahmut bey açık piyasa oldugu için engelliyemeyiz" onlar kabullenmiş size ne oluyor ?
Diğer arkadaşlarıda söylicem kaldırmayanları tek tek tespit edicem.
önünüzü ilikleyin emniyet amiri burda
Mit ve jitem ortak operasyonu ile alcklar bizi hocam :şekil::şekil::şekil::şekil::kızdım::kızdım::kızdım:
yav ben sana demedimmi en sonunda foyamız ortaya çıkacak birisi bizi yakalayacak bırakalım şu kirli işleri diye
bak şimdi mühebbet hapisimiz isteniyor
DAVETİYE SİSTEMİ GETİRİLSİN HER ÖNÜNE GELEN ÇOLUK ÇOCUK SİTEYE DOLUŞMASIN )
daha ne söylemem gerekiyor