İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell ve avea açık hat burada..

dewoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
türkcell ve avea açık hat ihtiyacı olan arkadaşlar lütfen pm yolu ile iletişim kursunlar..

saygılar.

B

bebeque

Misafir
açık hattı açtığınız insanların varmı haberi onların adına hat açılıp satıldığından ? dolandırıcılık olayı olduğu zaman açık hattın sahibinin başı yanmıcak mı ?

dewoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
açık hattı açtığınız insanların varmı haberi onların adına hat açılıp satıldığından ? dolandırıcılık olayı olduğu zaman açık hattın sahibinin başı yanmıcak mı ?

1. biz açmıyoruz açık alıyoruz..
2. bu bir ticaret ve sektör haline geldi ..
3. insanlar hat alırken veya kimlik fotokopilerini verip hat aldıkları yeri iyi seçmeli..
4. 3.tip bayiler yerine abone merkezi veya shop'ları seçmeli ..

yani kardes bizde alıp satıyoruz..

B

bebeque

Misafir
bu ticaret değil dolandırıcılığa teşebbüstür. adliyelerde bununla ilgili bir ton dosya mevcut sırf bu sizin YAPMADIĞINIZ ama biz sadece ALIP SATIYORUZ dediğiniz hatlardan dolayı.
Hem diyorsun biz yapmıyoruz insanlar hat aldıkları yeri iyi seçmeliler diye bu olayın yanlış ve yasak olduğunu söylüuyorsun hemde siz de yapıyorsunuz.
bana satış yaptığınız ofis büro dükkan adresini verirmisiniz ?

dewoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
arkadaş burada bu işi yapan sadece ben değilim ki .. ayrıca 3 mesaj sayın ile 21.ocak uyelik kaydın ile neyi istiyorsun burada ticaret kurallara göre yapılır..

alıcıda satıcıda belli bir olgunluga geldiğinde alım satım yapar..

B

bebeque

Misafir
tekrar söylüyorum bu yaptığınız ticaret değil. Diğer arkadaşlarıda söylicem kaldırmayanları tek tek tespit edicem gerekli yerlere yapıcam şikayeti. Resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık 3 seneden başlar .bu yaptığınız suçtur tekrar söylüyorum. Resmi merciye şikayet edicem sizi kaldırmazsanız. diyebilirsin ki beni bulamazsın. Merak etme herkes bulunur kayıtlı ip adresinden Türk Telekominikasyon'dan.

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
tekrar söylüyorum bu yaptığınız ticaret değil. Diğer arkadaşlarıda söylicem kaldırmayanları tek tek tespit edicem gerekli yerlere yapıcam şikayeti. Resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık 3 seneden başlar .bu yaptığınız suçtur tekrar söylüyorum. Resmi merciye şikayet edicem sizi kaldırmazsanız. diyebilirsin ki beni bulamazsın. Merak etme herkes bulunur kayıtlı ip adresinden Türk Telekominikasyon'dan.

Hocam Derdiniz yok galiba...Bende açık hat satışı yapıyorum ve d.bakırdayım resmi evrakta sahdecilk yapıyormuşz haha şakamı yapıyorsunuz siz...Ne resmi evragı formaliteden bi kmlik fotokopisi bi imza kimsenin başı yanmaz merak etmeyin...Diyarbakırdayım buyrun istedgnz merciye şikayette bulunun..

Turkcell müşteri hizmetleri çagrı merkez sorumlusu ile bu konuyu konuştum satan bayi isimlerini vermek için bana verilen cevap "mahmut bey açık piyasa oldugu için engelliyemeyiz" onlar kabullenmiş size ne oluyor ?

dewoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Hocam Derdiniz yok galiba...Bende açık hat satışı yapıyorum ve d.bakırdayım resmi evrakta sahdecilk yapıyormuşz haha şakamı yapıyorsunuz siz...Ne resmi evragı formaliteden bi kmlik fotokopisi bi imza kimsenin başı yanmaz merak etmeyin...Diyarbakırdayım buyrun istedgnz merciye şikayette bulunun..

Turkcell müşteri hizmetleri çagrı merkez sorumlusu ile bu konuyu konuştum satan bayi isimlerini vermek için bana verilen cevap "mahmut bey açık piyasa oldugu için engelliyemeyiz" onlar kabullenmiş size ne oluyor ?

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
:(:( Mit ve jitem ortak operasyonu ile alcklar bizi hocam :şekil::şekil::şekil::şekil::kızdım::kızdım::kızdım:;););)

yav ben sana demedimmi en sonunda foyamız ortaya çıkacak birisi bizi yakalayacak bırakalım şu kirli işleri diye
bak şimdi mühebbet hapisimiz isteniyor :)

DAVETİYE SİSTEMİ GETİRİLSİN HER ÖNÜNE GELEN ÇOLUK ÇOCUK SİTEYE DOLUŞMASIN )

daha ne söylemem gerekiyor

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
yav ben sana demedimmi en sonunda foyamız ortaya çıkacak birisi bizi yakalayacak bırakalım şu kirli işleri diye
bak şimdi mühebbet hapisimiz isteniyor :)

DAVETİYE SİSTEMİ GETİRİLSİN HER ÖNÜNE GELEN ÇOLUK ÇOCUK SİTEYE DOLUŞMASIN )

daha ne söylemem gerekiyor

Alkollü gelmesnler hocam bunu unutmşsunuz konuyu dagtmyalım :) Hayrlı Satışlar Kardeş

dewoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
davetiye sistemi gelmeli bencede !!!

teşekkür ederim kardeşim hepimize hayırlı işler olsun ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.