kulanılmış hatlar ve hala kulanımda olan hatlar cok fazla para etmiyor. en az 6 ay kapalı kalması lazım rahatsız eden olmaması esas alınır. 150 -600 arası eder dediginiz numara.5x3 707 7 707 , bu numara kaç para batux, bu işin piyasasındasın bilirsin. Arkadaş satmayı düşünüyorda
prestij meselesi kimine görede hava. herkese göre degişir.bu hatlara verilen paralara acıyorum.ama tabii parası olana hava hoş.
takımlar özel yıllar dogum günleride vip katogorisine giriyor.peki özel yıllar vip olmazmı ? 0532 000 1453 mesela
Faturalı hat pek satmıyorum. ama zaman zaman geliyor özel numaralar gelince pmlerim.0532 ve 0533 Faturalı Özel numaralar var ise P.M atarsan sevinirim.
türkcell yeni sistemde her numara faturalıya geciş yapılabiliyor artık. faturalılarda konturluye gecisi yakın zamanda yapılacaktır.0532 li Ön ödemeli kontorlu hat varmı arkadaslar ?
türkcell yeni sistemde her numara faturalıya geciş yapılabiliyor artık. faturalılarda konturluye gecisi yakın zamanda yapılacaktır.
Aynı numaranı faturalıya geciş yapabilirsin.Bu olayı uzun süredir takip ediyorum.Telsim de vardı eskiden böyle faturalıdan-kontörlüye kontörlüden-faturalıya umarım kısa bir zaman icinde de Turkcell'de de olur.
0532 hatlar gayet hoş duruyor bence.
Birde Batux ben kontörlü hat kullanıcısıyım aynı numaramın faturalısını alma gibi bir sansım var mı?(Numarayı aradıgımda kullanılmıyor diyor.Fakat alabilmek icin o numarayı satan yeri mi bulmam lazım?)