İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

turkcell vip hatlar

erman1402

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu hatlara verilen paralara acıyorum.ama tabii parası olana hava hoş.

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5x3 707 7 707 , bu numara kaç para batux, bu işin piyasasındasın bilirsin. Arkadaş satmayı düşünüyorda
kulanılmış hatlar ve hala kulanımda olan hatlar cok fazla para etmiyor. en az 6 ay kapalı kalması lazım rahatsız eden olmaması esas alınır. 150 -600 arası eder dediginiz numara.

bu hatlara verilen paralara acıyorum.ama tabii parası olana hava hoş.
prestij meselesi kimine görede hava. herkese göre degişir.

peki özel yıllar vip olmazmı ? 0532 000 1453 mesela
takımlar özel yıllar dogum günleride vip katogorisine giriyor.

0532 ve 0533 Faturalı Özel numaralar var ise P.M atarsan sevinirim.
Faturalı hat pek satmıyorum. ama zaman zaman geliyor özel numaralar gelince pmlerim.
0532 li Ön ödemeli kontorlu hat varmı arkadaslar ?
türkcell yeni sistemde her numara faturalıya geciş yapılabiliyor artık. faturalılarda konturluye gecisi yakın zamanda yapılacaktır.

Tiberian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkcell yeni sistemde her numara faturalıya geciş yapılabiliyor artık. faturalılarda konturluye gecisi yakın zamanda yapılacaktır.

Bu olayı uzun süredir takip ediyorum.Telsim de vardı eskiden böyle faturalıdan-kontörlüye kontörlüden-faturalıya umarım kısa bir zaman icinde de Turkcell'de de olur.

0532 hatlar gayet hoş duruyor bence. :)

Birde Batux ben kontörlü hat kullanıcısıyım aynı numaramın faturalısını alma gibi bir sansım var mı?(Numarayı aradıgımda kullanılmıyor diyor.Fakat alabilmek icin o numarayı satan yeri mi bulmam lazım?)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bende 5 rakamı aynı olanı 50 ytl almıştım. Çok pahallı ;)

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu olayı uzun süredir takip ediyorum.Telsim de vardı eskiden böyle faturalıdan-kontörlüye kontörlüden-faturalıya umarım kısa bir zaman icinde de Turkcell'de de olur.

0532 hatlar gayet hoş duruyor bence. :)

Birde Batux ben kontörlü hat kullanıcısıyım aynı numaramın faturalısını alma gibi bir sansım var mı?(Numarayı aradıgımda kullanılmıyor diyor.Fakat alabilmek icin o numarayı satan yeri mi bulmam lazım?)
Aynı numaranı faturalıya geciş yapabilirsin.

Tiberian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cevabınız adına tesekkürler fakat bahsettigim tam manasıyla faturalı gecmek degil.Numaramın 0532 olanını almaktı :) Ayrıca Turkcell in bir an evvel su faturalıyıda kontörlü hatta gecirmesini istiyorum..

Konunuzu dagıttıysam kusura bakmayın.Hayırlı Satıslar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.