Bir aydır üzerinde çalıştığımız turkishdomains.com sitesini tamamladık. Yakında yükleyeceğiz. Domain sektöründe insanların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir platformun alt yapısını hazırladık. Üye olunup sınırsız satılık domain eklenebilecek (domain yönlendirme istenmeyecek, satışlardan komisyon alınmayacak), domain almak isteyenler de siteye üye olup taleplerini domain sahiplerine iletebilecekler. Özetle domainini satmak isteyenlerle, domain almak isteyenleri buluşturacağımız bir platform.
Ancak siteyi tamamen satılık domain sitesi olmaktan çıkarmak amacıyla, arkadaşlarımız Türk ve dünya haber sitelerini tarayarak düzenli güncel haber ekleyecekler. Domain kaynaklarına yer vermeye çalışacağız.
Ancak en önemli bölümlerden biri forum olacak.
Siteyi açmadan önce, sizlerin forum bölümü ile ilgili görüşlerinize başvurmak istedim.
Hangi konu başlıkları olmalı, hangi konulara ağırlık verilmeli bu forumda?
Görüşlerinizi bekliyorum..
Ancak siteyi tamamen satılık domain sitesi olmaktan çıkarmak amacıyla, arkadaşlarımız Türk ve dünya haber sitelerini tarayarak düzenli güncel haber ekleyecekler. Domain kaynaklarına yer vermeye çalışacağız.
Ancak en önemli bölümlerden biri forum olacak.
Siteyi açmadan önce, sizlerin forum bölümü ile ilgili görüşlerinize başvurmak istedim.
Hangi konu başlıkları olmalı, hangi konulara ağırlık verilmeli bu forumda?
Görüşlerinizi bekliyorum..