Fatih terim acizsin, aciz adamın tekisin, yazıklar olsun senin gibi teknik direktöre yazıklar olsun senin gibi bir türke, Kaç maçtır sabret sabret diyorum, sineye çekiyorum ama artık doldum taştım fatih terimi saklayacak bahanelerim kalmadı. Babam söylediğinde hep haklıydı pavyon kabadayısından başka birşey değilsin sen.
Şu takıma taç kullanmayı öğretememişsin, şu kalecine top oyuna nasıl sokulur öğretememişsin, şu tuncaya sakin ol ayağında pas tut dememişsin, türkiyede 18 tane profesyonel takımından bir tane sol bek adam bulup şu takıma koyamamışsın, ispanya maçında gördün uyumsuz nihat semih ikilisi, madem galibiyete oynamayacaksın koy semihi tek başına debelensin dursun, emre bölezoğlu damadınmıdır nedir her maç her maç sahada ilk on birde kendi takımında sakatlıklardan kurtulamıyor milli maçlarda fatih terim onsuz sahaya çıkmıyor. Ben sana şimdi daha ne diyeyim ya, birde reklamlara çıkmışsın amansız ol diyorsun, sen ilk önce kendine bak adam ol adam. Şimdi çıkarsın ekrana yok şöyleydi yok böyleydi iki laf atarsın ortaya birisi semihi neden çıkardın diye soruncada bırakında taktiği tekniği biz belirleyelim siz işinize bakın dersin.
Şimdi bana fatih terim büyük hoca diyenler yok biz onla avrupa şampiyonasına gittik yok galatasaray uefa yı aldı vs vs diyenler çıkacaktır. Bunların hiç birine katılmıyorum, koyu bir galatasaraylıyım haddinden fazla ama bu adamın galatasaraylılığı beni utandırıyor. Hem galatasaray uefa yı aldığı zaman hem avrupa şampiyonasında futbolcuların bireysel özellikleri ve vatan aşklarından başka birşey yoktu takımda, fatih terimin vermiş olduğu ne bir taktik ne bir teknik hiç ama hiç birşey yoktu. daha çok şeyler söylemek istiyorum, çok ağır şeyler yazmak fatih terim gibi bir pavyon kabadayısını nefretimle boğmak istiyorum ama en son 3 yıl önce forumda kart gördüm böyle rezil bir insan için forumdan uzaklaşmak istemiyorum.
Yazıklar olsun sana fatih terim yazıklar olsun.