İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

türkiye kürtaj destekliyicileri platformu :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bu tipi ben buldum , birgün gidiyorum gördüm sokakta oturan gençleri dedim bak öyle üstleri palmiye gibi altları boyaya batırılmış gibi önüde emo gibi yaparsanız kızlar hasta oluyormuş kendileri teklif ediyorlarmış dedim diyiş o diyiş patladı gitti :D

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Senin saç modelini tepesine biraz faux hawk verip alta gölge atarsak çok farklı olmaz gibi.

neticeye bakarsak dediğin gibi değil.oldu halamında bıyığı olsa amcam olurdu .p geyikhane bölümünde oldugunun farkında değilsin sanırım neden gerildin anlamadım neyse

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben sadece neden fotoğrafınızı eklemiyorsunuz dedim neden gerileyim, birileri de belki sizin için kürtajı destekler belli mi olur?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fırça veya kabak keloğlan, tabi insanların zevkleri farklılık gösterebiliyor.
İnsanın kalbinin modeli güzel olacak, sonra saç kolay baya.

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
emo-vs-goth.jpg
en tuafı bu bence :D :D
Emo_hitler.jpg

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
İnsanları giyinmelerine, kuşanmalarına vb... , kısacası tiplerine göre bu şekilde değerlendirmeyi hiç hoş bulmadığımdan dolayı mesajınızda yer alan resimi kaldırıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5