İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkiye lokasyon 2 GB Ram VDS Aylık 30 TL Uzman İnternet Hizmetleri

sametzafer

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Intel Xeon x3440
2048 MB DDR3 Ram
100 GB HDD
1 Adet IP Adresi
1000 Mbit Hat
Trafik Limitsiz
Linux Centos
Radore DC Konumlu
7/24 Teknik Destek
VDS Reset Paneli
Sanallaştırma: VMware Esx
UP-DOWN için uygun değildir.

Aylık: 30TL Satın Al

Intel Xeon x3440
1024 MB DDR3 Ram
20 GB SSD
1 Adet IP Adresi
1000 Mbit Hat
Trafik Limitsiz
Linux Centos
Radore DC Konumlu
7/24 Teknik Destek
VDS Reset Paneli
Sanallaştırma: VMware Esx
UP-DOWN için uygun değildir.

Aylık: 35TL Satın Al

cPanel : 15$
directadmin : 15$
kloxo : ücretsiz

Ödeme Seçenekleri: Banka Havalesi PayPal
Web Sitesi: Host - Hosting - Reseller - Domain - Uzman Technologies
Online Destek
Msn: samet[MENTION=20755]Uzman[/MENTION].com.tr
Firma Ünvanı: Uzman İnternet Hizmetleri
Sahibi ve Vergi Mükellefi: Samet Zafer KAÇMAZ
Vergi Dairesi: Pamukkale
Vergi No: 270 465 26844
Açık Adres: Saraylar Mah. 496 Sk. Ömerağa İşh. No: 2 Kat: 1/8 Denizli
Telefon Numarası: +90 258 242 66 14
Hasyapı20 Uzman İnternet Hizmetleri Telekom İletişim Başkanlığı Tarafından Yetki Belgesine Sahip Resmi Firmadır.

Belge No: 2134

evet mayıs ayında böyle birşey yazdım şimdi yorumluyorum..

hemen hemen 6 ay oldu bütün sunucu gayet güzel çalışıyor sıkıntı yok samet bey 10 numara adam her konuda yardımcı olmaya çalışıyor oluyor. çoğu büyük kurumsal firmalarda almadığım hizmeti alıyorum. verdiği sözü tutup sonradan zam koymamasıda cabası

burdan sadece 1 ay 1:tl lira eksik gönderdiğim için bir ton laf söyleyen eski firmama selamlar olsun

en yakın zamanda tüm domainlerimi de kendisine taşıyacağım

1 adet satın alınmıştır.
2 yıldır samet beyden aldığım server'da birkere olsun sorun yaşamadım. Dünde bu VDS'den aldım gayet memnunun.
Hayırlı satışlar.

yaklaşık 1,5 yıldır samet beyle çalışıyorum ve vdsim olduğunu bazen unutuyorum normalde 2-3 ayda bir vds e bakım yada formatmat attırmam gerekiyordu aldığımda vds imi bi kurdu samet bey ogün bu gün 1-2 reset dışında hiç bi şekilde müdehale etmem gerekmedi

4-5 aydır 2GB lık sunucusunu kullanıyorum ve çok memnunum.

Server online since: 108 days, 21:54 hours

2. vds alınmıştır. Yaklaşık 1 yıldır sametzafer ile çalışıyorum, sorunsuz hizmet için teşekkür ederim.

1 adet satın alınmıştır. Hızlı kurulum , sürekli destek.

Sorunsuz ve kesintisiz hizmet için tavsiye ederim, stok çıkarılmış olmasıda iyi haber, iyi çalışmalar Samet bey.

hayal bile olmayacak fiyata süper bir hizmet...20 gündür tek sorun yok inşallah nice 20 günlere teşekkürler uzman.com.tr

hayırlı işler kesintisiz hizmet için tavsiye ederim.

Sağladığınız hizmet için teşekkür ederim. VPS almadan önce herkes gibi çok araştırdım.

R10'a özel kampanya'dan yararlanıp gerçekten iyi bir VPS'i çok uygun fiyata aldım.

Tavsiye ederim arkadaşlar.

Kesinlikle tavsiye ederim.. O host bu host derken şans eseri tanıştım samet bey ile ve 3 aydır hizmet aliyorum.. Bir kere tık demedi destek konusunda da süper iyi satışlar diliyorum..

nerdeyse 1 yıldır çalışyırouz tavsiye ederim

1 adet alınmıştır. Sorunsuz, hızlı destek .. samet bey işini iyi yapıyor. başırılarının devanımı diliyorum..

1 adet sipariş verildi. Samet beyle önceden de çalıştık işini kaliteli ve sorunsuz yapar. tavsiye ederim.

1 adet sipariş verildi.
Daha öncedende çalıştık işini kaliteli ve sorunsuz yapar.
Keisnlikle tavsiye ederim.

evet ilk görüşümü yazayım sunucu gayet iyi online desteğe pek önem verilmemiş ilk baş bundan biraz şikayetçi olmuş ama zaten vps açıldıktan sonra pek işiniz düşmüyor tıkır tıkır çalışıyor
başka bir firmadan geçtim o firmada biz yapamaz biz kuramayız v.s diye cevaplar alırken samet bey saolsun sitelerin çalışması için gerekli bazı kurulumları da gerçekleştirdi.

2 aydır niye eziyet çekiyormuşum anlamadım şimdi kafam rahat :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.